We understand, we deliver.

Frissítették a vizuális Google fordító alkalmazástA Google frissítette a vizuális fordító alkalmazását, mely további 20 nyelvvel, köztük a magyarral is kiegészült.

Az idén év elején bejelentett applikáció csak az Angol, Francia, Német, Olasz, Portugál, Orosz és a Spanyol nyelveket támogatta, és a megbízhatósága hagyott némi kívánnivalót maga után. Most ezen lyukak egy részét igyekeznek befoltozni, és további 20 nyelvvel, többek közt a Magyarral is kiegészítették.

Frissítette a Google a vizuális fordító alkalmazását

A cég a hivatalos blogján jelentette be, hogy frissítésre került mobil készülékekre fejlesztett alkalmazás, mely a kamera alapján fordítja le az elé tárt szöveget. A vizuális fordító valós időben dolgozik, elég ha a választott szöveg felé tartjuk a kamerát és már dolgozik is a program. Előnye, hogy internet kapcsolat nélkül is működik és használatával megspórolhatjuk magunknak a begépelési időt.

A frissített Google fordító alkalmazás a következő napokban lesz elérhető iOS és Android készülékekre. A Windows Phone tulajdonosok se csüggedjenek, nekik a Bing ugyanúgy kifejlesztett hasonló applikációt.

 

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
2
essb_pc_google:
2
essb_pc_linkedin:
1
essb_pc_facebook:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com