Segíthetünk?

Blog

Youtube

48

2018. november 27.

YouTube Learning: Tanulj és Taníts videókkal

A YouTube megjelenésekor a legtöbb felhasználó csupán egy olyan online platformnak tekintette a honlapot, ahol szórakoztató videókat nézhet. Azonban napjainkban egyre többen azért keresik fel a videómegosztó oldalt, hogy a tartalmakból hasznos információt nyerjenek, új tudással gazdagodjanak. Itt gondolhatunk főzéssel kapcsolatos vagy akár How to- típusú videókra, és persze nem feledkezhetünk meg az egyre népszerűbb DIY tartalmakról sem.

Azonban a hétköznapi praktikákon túl, a YouTube lehetőséget ad olyan szakmák, nyelvek elsajátítására is, melyre korábban nem volt lehetőség. Vegyük példának Joshua Carroll háborús veterán történetét. Miután visszatért Irakból, biztonsági őrnek állt, fennmarad idejében pedig űrkutatással kapcsolatos videókat kezdett nézni. Mindössze három hét alatt olyan magas szintre fejlesztette a matematikai, trigonometriai ismereteit, hogy jelentkezett egy virginiai főiskola fizika szakára. Amennyiben érdekel Joshua részletes története, a következő videót ajánljuk:

Olvass tovább a bugtv.hu blogján -»

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

A BugTV egy 2012 végén alapított digitális ügynökség, az integrált online kampányok terén komoly szakmai tapasztalattal bíró, lendületes csapattal. Magyarországon az elsők között indíthattunk YouTube Multi-Channel Networköt (MCN). MCN-ként mi adtuk a 2014-es Ki Mit Tube technikai hátterét a YouTube-on és a weben egyaránt. Mindig mindent mérünk, ötleteinket folyamatosan megosztjuk ügyfeleinkkel, ragaszkodunk a határidőkhöz. 2016 október eleje óta a Klikkmánia Cégcsoport tagjaként kizárólag a YouTube csatorna menedzsmentért, videóhirdetésekért és marketingért felelünk.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!