Segíthetünk?

Blog

2021. július 07.

Youtube hirdetési egységek a jobb élményért

A felhasználói tapasztalatok kutatásából tudjuk, hogy a nézőknek fontos a hirdetések szüneteinek gyakorisága a YouTube-on, különösen akkor, ha hosszabb ideig nézik a videókat felületen.

Azt is tudjuk, hogy minél ritkábban szakítják meg őket, annál valószínűbb, hogy továbbra is nézik kedvenc tartalmaikat és hirdetéseiket. Talán ez nem meglepő statisztika, ugyanakkor mégis fejlesztési irányt mutat a Youtube számára.

Ezért vezették be az adpodokat – ahol két hirdetés került egymás után elhelyezése . A hirdetési egységeket általában azoknak a nézőknek szolgálják ki, akik hosszabb formai tartalmat néznek, hogy ezzel is csökkentsék a nézési élmény megszakításait. Amikor 2018-ban elindították ezeket, úgy találták, hogy azok a felhasználók, akik több hirdetéssel találkoztak egy hirdetésszünetben, akár 40% -kal kevesebb megszakítást hajtottak végre azokkal szemben, akik egyszerre kevesebb hirdetést láttak, de azt gyakrabban.

Hamarosan hirdetések sora jogosult lesz kiszolgálni nem átugorható beágyazott hirdetések mellett átugorható videóba ágyazott hirdetéseket is.

Ezzel a frissítéssel minimalizálják a nézői élmény megszakításait úgy, hogy ezzel egyidejűleg segítik a hirdetőket kapcsolatba lépni a legfontosabb közönségükkel.

További információ itt

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!