Segíthetünk?

Blog

Hírek

2019. április 30.

Újabb matrica az Instagramon: itt a Quiz

Az Instagram hivatalosan is bejelentette, hogy úgynevezett quiz matricával bővítette repertoárját.

Az új formátumú matricával feleletválasztós jelleggel lehet követőinkhez kérdéseket intézni, akik azonnal látják is, hogy helyesen válaszolták-e meg a feltett kérdést.

A matricáknál tudjuk kiválasztani a quiz tipusú matricát, ahol 2-4 válaszlehetőség megadására van lehetőség, majd a következő lépésben a helyes válasz megjelölését követően egyszerűen csak meg kell osztani a kérdést Instastoryban.

quiz-matrica

És, hogy miért érdemes cégként is használni ezt a lehetőséget? Nem titok ugyanis, hogy azok a Storyk, amikkel interakcióba lépnek a felhasználók, sokkal sikeresebbek, így népszerűsítve végső soron a vállalkozás instagram oldalát.

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!