Segíthetünk?

Blog

2022. június 14.

Jön a LinkedIn Business Manager

A LinkedIn új, központosított platformja megkönnyíti a nagyvállalatok és ügynökségek munkáját, segítségével egy helyen kezelhető a cégünkhöz tartozó (vagy hozzárendelt) összes hirdetési fiók és oldal.

A Business Manager tehát egyszerűsített felügyeleti platformot fog biztosítani az összes LinkedIn-es üzleti tevékenységünkhez.

Amelyek miatt előnyös lesz a LinkedIn Business Manager használata

·   Mivel minden hirdetési fiókunk és oldalunk egyetlen irányítópulthoz fog kapcsolódni, könnyebben nyomon követhetjük őket.

·   Gyorsan és egyszerűen hozzá tudunk majd adni más cégeket vagy személyeket fiókjainkhoz és oldalainkhoz, hogy a nevünkben dolgozhassanak. Így az adminisztrátori feladatok, például engedélyadás és számlázás is egyszerűsödik. Valamint egy munkavállaló távozása sem okozhat gondot, továbbra is hozzáférünk hirdetési fiókjainkhoz és oldalainkhoz.

·   Közönségek és adatok megosztása is lehetséges lesz a fiókok között, így összehangolva és maximalizálva a célzási lehetőségeket.

Forrás: LinkedIn

Gyanda Sachdeva termékmenedzsmentért felelős alelnök blogbejegyzésében utalt arra is, hogy ez az eszköz idővel további lehetőségekkel is bővül.

Mikor érhető el a LinkedIn Business Manager?

Jelenleg még egy korai teszt részeként érhető csak el kiválasztott vállalati ügyfeleknél, de az elkövetkező hetekben világszerte elérhető lesz a vállalkozások számára, ígéri a LinkedIn.

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!