Segíthetünk?

Blog

2023. október 31.

Itt a Performance Max “search themes”

Egyszerű módot kínál arra, hogy a Performance Max szolgáltatást olyan elhelyezéseken jelenítsük meg, amelyeket esetleg még nem érünk el.

A PMax jelenleg az asseteket, feedeket és landolókat vizsgálja, hogy megjósolja, mely elhelyezések (beleértve a keresési lekérdezéseket is) teljesítenek jól kampányban. A keresési témák béta verziójával pótolhatja a hiányosságokat azáltal, hogy további információkat ad hozzá. Gyakorlatilag így ötvözi a mi szakértelmünket az AI kínálta lehetőségekkel.

Íme néhány példa, ahol ez az újdonság különösen hasznos lehet:

  • A landoló nem tartalmazza a kínált termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos összes részletet vagy a legújabb frissítéseket.
  • Új piacra terjeszkedve, vagy új terméket, szolgáltatást bevezetve, ahol kampányaink nem rendelkeznek még teljesítménytörténettel.
  • Ugyanígy a historikus adatok hiányát pótolhatja az ünnepi szezonban is
  • Fontos információkat szeretnénk adni kampányunk felfutásához és a teljesítmény gyorsabb optimalizálásához.

A “keresési témák” a felhasználók keresési viselkedése alapján is segítik a közönség megtalálását a csatornákon keresztül.

Kifejezetten a keresési készlet esetében a PMax kampányok keresési témái ugyanolyan prioritást kapnak, mint a keresési kampányokban a kifejezésegyezésű és az általános egyezésű kulcsszavak. A pontos egyezésű kulcsszavak prioritást élveznek.

Eszközcsoportonként legfeljebb 25 search theme adható meg.

Az újdonság használata természetesen nem kötelező, a Pmax további eszközei mind segítségünkre lehetnek, akár egymástól függetlenül is.

forrás: https://support.google.com/google-ads/answer/14179631

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!