Segíthetünk?

Blog

2021. április 20.

Google “Javaslatok automatikus alkalmazása”

A Google 04.14-én bejelentette hogy a “Javaslatok automatikus alkalmazása” bevezetésre kerül az összes Google Ads fiókban.

A javaslatok funkció megkönnyíti a teljesítmény növelését és a változó piacon való új lehetőségek keresését. Több hirdető azt a visszajelzést adta a Google felé, hogy a javaslatok áttekintése és alkalmazása olykor időigényes. A kampányok hatékonyabb optimalizálása érdekében mostantól lehetőség van a javaslatok automatikus alkalmazására. 

Egy egy feliratkozási funkció, hogy a javaslatok bizonyos részhalmazait a rendszer automatikusan alkalmazza a fiókban, amivel javíthatjuk a fiók teljesítményét, és időt takaríthatunk meg. 

Több mint 17 javaslat közül választhatunk, hogy melyeket alkalmazzuk automatikusan. Ezeket a beállításokat bármikor módosíthatjuk, illetve leiratkozhatunk róluk.

Az “Előzmények” lapon megtekinthetjük, hogy a rendszer mikor és hányszor alkalmazta ezeket a javaslatokat. Így könnyebben nyomon tudjuk követni a fiókban végrehajtott módosításokat. 

A funkció bekapcsolásához kattintsunk a Javaslatok oldal jobb felső sarkában található Automatikus alkalmazás lehetőségre. A Google felhívja a figyelmet arra, hogyha a feliratkozás mellett döntünk, a költségkeretet nem fogják változtatni ezzel a funkcióval, csak az ajánlatok és ajánlattételi stratégiák változhatnak. 

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!