Segíthetünk?

Blog

2021. június 08.

Google core update érkezett június 2-án

A Google egy széleskörű frissítést, úgynevezett core update-et hajtott végre június másodikán, ám nem tudtak mindent megvalósítani, amit szerettek volna, úgyhogy júliusban jön a frissítés második fele.

Danny Sullivan, a Google munkatársa szerint tehát amennyiben tehát bármilyen pozitív vagy negatív hatást veszünk észre a rangsorolásunkat illetően, várjuk meg az update második felét júliusban, és csak utána kezdjünk keseregni, vagy pezsgőt bontani.

Egyelőre sok információnk nincsen a core update hatásairól, a következő hetekben, hónapokban a különféle elemzések után többet fogunk majd tudni arról, hogy milyen irányba változott a rangsorolási folyamat a nyári frissítések következtében.

A hír forrása: https://www.searchenginejournal.com/google-broad-core-algorithm-update-rolling-out-june-2/409211/#close 

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!