Segíthetünk?

Blog

2023. január 12.

Az Instagram teszteli a Candid Stories-t, a BeReal másolatát

Új megosztási funkciót tesztel az Instagram, ami nem más mint a már jól ismert BeReal (vagy TikTok Now) “másolata”.

Egyre több ember osztja meg a nap legfontosabb eseményeit, vagy a hétköznapi pillanatokat az Instagram story felületén. Az Instagram ezért egy új stories funkcióit tesztel, amely segítségével könnyebben, spontán és szórakoztató módon oszthatunk meg tartalmakat. 

A Candid stories egy új módja annak, hogy megörökítsük és megosszuk a barátainkkal azt, amit éppen csinálunk. Az alkalmazás napi “felszólítást” küld (minden nap más időpontban) a felhasználóknak, hogy készítsenek és osszanak meg valós idejű képet. Ezek az értesítések kikapcsolhatók és a Candid Stories tartalmakat is csak azok láthatják, akik megosztották már a sajátjukat.

Az még nem világos, hogy lesz-e kétperces időzítő a Candid elkészítéséhez –  akárcsak a BeReal esetében.

És, hogy a Facebook se maradjon le, ők is a Facebook Stories hasonló funkcióját tesztelik.

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!