Segíthetünk?

Blog

2021. július 12.

A Microsoft Ads elindítja a multimédia ads béta verzióját

A multimédiás hirdetések lehetőséget adnak a marketing szakembereknek arra, hogy exkluzív hirdetéstípusok jelenjenek meg a keresőmotorok találati oldalán. 

A multimédiás hirdetések gazdag képvilággal rendelkező vizuális hirdetések, amelyek a jobb oldalon, vagy pedig a fő oldalon jelennek meg a keresési találati oldal tetején. Annak érdekében, hogy a multimédiás hirdetések még jobban kiemelkedjenek a többi hirdetés mellől, egy oldalon csak egy multimédiás hirdetés jelenik meg. A béta program most indul világszerte. 

A hirdetési formátum lehetővé teszi a saját képek, címsorok és hirdetés másolatok kombinálását a gépi tanulással, hogy a  kereső számára a legrelevánsabb hirdetés jelenjen meg. 

A multimédiás hirdetések beállítása

A multimédiás hirdetések beállítása hasonló a Microsoft Advertising RSA-hoz. A legjobb teljesítmény érdekében javasolt több jó minőségű kép feltöltése, mind a 4 képarányban – 1,91: 1, 1: 1, 1: 2 és 4:1. A mainline hirdetések tartalmazhatnak belső linkeket is. 

Mainline hirdetés

Mainline hirdetés 4:1 képarányban 

Mainline hirdetés továbbfejlesztett belső linkekkel. 

A béta automatikus ajánlásokat tartalmaz a hirdetések készítéséhez. Hogyha nem rendelkezünk kreatívokkal, akkor a rendszer lehetőséget kínál a hirdetések automatikus létrehozására a meglévő képekből és szövegekből. Az ajánlások az AI segítségével felgyorsítják a multimédiás hirdetések megjelenését. 

A multimédiás hirdetések lehetőséget adnak a marketing szakembereknek arra, hogy exkluzív hirdetéstípusok legyenek a SERP-ben, amelyek sokkal figyelemfelkeltőbbek, mint az átlagos hirdetések.

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!