Segíthetünk?

Blog

2023. augusztus 28.

A Meta megerősítette, hogy az AI „kikapcsoló” érkezett a Facebookra és az Instagramra Európában

A Meta megerősítette, hogy az AI „kikapcsoló” érkezett a Facebookra és az Instagramra Európában.

Mi változik?

A Meta megerősítette, hogy nem személyre szabott tartalom feedek érkeznek a Facebookra és az Instagramra az Európai Unióban, még az augusztus 25-i határidő előtt, amely a blokk újraindított digitális szabálykönyvének, a Digital Services Act-nek (DSA) való megfeleléshez szükséges.

A DSA értelmében a nagyobb platformok felhasználóinak fel kell ajánlani egy nem algoritmikus hírcsatornát, ahol a tartalom rendezése nem követés alapján történik.

Most lehetőséget adunk európai közösségünknek, hogy megtekintsenek és fedezzenek fel olyan tartalmakat a Reels, Stories, Search és a Facebook és Instagram egyéb részein, amelyeket a Meta nem rangsorol ezekkel az [AI-ajánló] rendszerekkel – erősítette meg a Meta.

Forrás: https://techcrunch.com/2023/08/22/meta-confirms-ai-off-switch-incoming-to-facebook-instagram-in-europe/

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!