Segíthetünk?

Blog

2023. október 26.

A Google teszteli a hirdetéseket az organikus eredmények között

Egy szemfüles felhasználó vette észre, hogy olyan pozíciókban jelentek meg hirdetések a keresési eredményoldalon (SERP), ahol eddig általában a harmadik és ötödik organikus találatok voltak. 

Erről egy screenshot is készült:

Hogyha ezt a tesztet globálisan is bevezetik, akkor a hirdetések még nagyobb részt foglalnak el a keresési eredményoldalon. Ez rossz hír a SEO szakembereknek.

A Google hirdetési kapcsolattartója nem erősítette meg, hogy ez egy teszt, de nem is cáfolta. Annyit mondott, hogy ez nem egy hiba. Rendszeresen kísérleteznek, és jelenleg nincs információjuk, amit meg tudnak osztani. 

Forrás: https://searchengineland.com/google-testing-ads-organic-results-433673

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!