Segíthetünk?

Blog

2023. szeptember 05.

A Google bemutatta az új irányelvét, amellyel a félrevezető hirdetések ellen küzd

A Google Ads új irányelvet vezet be a csalások leküzdésére és a félrevezető hirdetések megelőzésére. A korlátozott hirdetésmegjelenítési irányelv “Limited Ads Serving” fokozza a hirdetések átláthatóságát, építi a felhasználók bizalmát és visszaszorítja a félrevezető hirdetéseket. 

Az új irányelv próbaidőt ír elő az ismeretlen hirdetőknek és korlátozza a hirdetés megjelenését a fiókban. Az új irányelv akkor érvényes, ha egy hirdető bizonyos márkákat céloz meg kampányában, de a hirdetés és a márka közötti kapcsolat nem egyértelmű. Ilyen esetekben korlátozza a megjelenést a rendszer. 

A Google Ads értesíti az új irányelv által érintett hirdetőket. Ezek a hirdetők útmutatást kapnak azzal kapcsolatban, hogy a Google által “minősített” státuszhoz szükséges követelményeket teljesítsék. 

A szigorúbb hirdetési irányelvek bevezetése növeli a felhasználók bizalmát, illetve segíthet egyes márkáknak azáltal, hogy csökkenti a rossz minőségű hirdetések megjelenését.

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!