Segíthetünk?

Blog

2023. október 20.

A Google Ads világszerte minden ügyfél számára elérhetővé teszi a Demand Gen kampánytípust

A Google Ads megkezdte a Demand Gen globális bevezetését, így mostantól minden ügyfél hozzáférhet. Valamint a Discovery-hirdetések frissítése a az elmúlt héten kezdődött és a jövő év elejéig folytatódik. 

A Google szerint a Demand Gen háromszor magasabb átkattintási arányt érhet el és 61%-kal alacsonyabb műveletenkénti költség mellett (CPA) a fizetett social kampányokhoz képest.

Ezt úgy tudja elérni, hogy különféle formátumokat kínál, hogy a márkák jobban személyre szabhassák tartalmukat a közönségüknek, a rövid formátumú videóktól a carousel hirdetésekig.

Menachem Ani, a JXT Group alapítója, részt vett a Demand Gen béta tesztben annak általános bevezetése előtt és megosztott néhány bevált stratégiát. A Google budget és ajánlattételi javaslatokat is megfogalmazott, amelyek szintén elérhetők a cikkben.

Forrás: https://searchengineland.com/google-ads-demand-gen-globally-433100

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!