Segíthetünk?

Dolgozz velünk

Bontakozz ki szakmailag egy inspiráló csapatban!

Karrier

Junior PPC kampánymenedzser

A Klikkmánia, Magyarország legrégebbi Premier Google Partner ügynöksége keresi azokat a jelentkezőket, akik szívesen fejest ugranának a Google, Facebook és egyéb performance alapú hirdetések világába és rövid időn belül szeretnének versenyképes fizetést és komoly szaktudást maguknak tudni. A Klikkmánia 2007 óta nyújt komplex, keresőmarketing szolgáltatásokat magyar és nemzetközi ügyfeleknek egyaránt. A performance marketing kampányok szakszerű kivitelezése mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a tanácsadásra és az ügyfelek edukálására. Jelenleg több, mint 20 szakértővel működünk az Riadó utca 5. szám alatti irodánkban.

Elvárás:

 • Angol nyelv legalább középfokú ismerete.
 • Egyéb nyelvtudás, előny, de nem feltétel.
 • Erős MS Excel felhasználói ismeretek.
 • Tudásvágy.
 • Elköteleződés az online hirdetések iránt.
 • Gyors tanulási, alkalmazkodási képesség.

Amit kínálunk:

 • A próbaidő alatt belső szakmai tréningek és kisebb büdzsével rendelkező kampányok menedzselése.
 • A próbaidőt követően a senior tanácsadók támogatása mellett komplexebb PPC kampányok kivitelezése és állandó havi menedzsmentje.
 • Munkatársainknak teljes képet mutatunk a hatékony online hirdetések világáról, mely magában foglalja a helyes landoló lapok felépítését, a webanalitikai méréseket, a konverzió optimalizálást, de betekintést nyújtunk a marketing automatizálásba is.
 • A belső tudásmegosztás folyamatos, állandó képzéseket tartunk a kollégáknak, hogy mindig friss szakmai tudás birtokában lehessenek.
 • Versenyképes jövedelem.
 • Állandó, inspiratív környezet és fejlődési lehetőség.
 • Fiatalos csapat, magyar vezetéssel és nemzetközi terjeszkedéssel.
 • Jelentős magyar és nemzetközi projektekben részvétel.

Jelentkezésedet, angol, magyar önéletrajzodat és motivációs leveledet, várjuk a hello@klikkmania.hu címen! Kérjük, hogy jelöld meg a nettó fizetési igényedet!

Köszönjük az érdeklődést!

Nemsokára felvesszük Veled a kapcsolatot!

Az email elküldése sikertelen!

Kérjük próbálja újra később.

Jelentkezz most!

Töltsd fel önéletrajzod és motivációs leveled
angolul és magyarul zip-elve*

Fájl feltöltése

  * Kötelezően kitöltendő mezők!

  Velünk dolgoznál? Ezek várnak rád!

  https://www.klikkmania.hu/wp-content/uploads/2021/08/kutyabarat-iroda.webp

  Kutyabarát iroda

  Nálunk tényleg állati jó a hangulat: nem csak két-, hanem négylábú kollégákból is akad néhány teljes értékű csapattag. Nem kérdés, kutyabarát munkahely vagyunk, úgyhogy bátran hozd be a házi kedvencedet, mert bőven elférünk. Két munka között pedig bele fog férni egy-egy rövid séta is.

  https://www.klikkmania.hu/wp-content/uploads/2021/08/szeretheto-munkahely.webp

  Profi munkaeszközök

  A hatékony munkához nem csak szakmai és emberi oldalról nyújtunk támogatást, hanem minőségi és megbízható eszközökkel segítjük a feladataid ellátását. Irodánk jól felszerelt, így nem kérdés, hogy szuper gépparkot biztosítunk számodra: ha velünk dolgozol, az Apple termékeit használhatod. Szerintünk szeretni fogod!

  https://www.klikkmania.hu/wp-content/uploads/2021/08/mindent-az-egeszsegert.webp

  Mindent az egészségért

  Ahhoz, hogy jól érezd magad a munkahelyeden, fontos, hogy ügyelj a magánélet és a munka egyensúlyára. Az egyik legjobb módja ennek, hogy lehetőséget teremtesz a sportolásra, amiben mi is támogatunk All You Can Move kártyával. Minden marketinges kávén él, de mi gondoskodunk róla például, hogy mindig kerüljön az étkezőbe friss gyümölcs. Szolgáld ki magad, ha vitaminbombával dobnád fel a napodat!

  Kapcsolat

  Vedd fel velünk
  a kapcsolatot!

  Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
  Kérj ingyenes konzultációs időpontot!