Segíthetünk?

Dolgozz velünk

Bontakozz ki szakmailag egy inspiráló csapatban!

Kik vagyunk

We understand, we deliver


Küldetésünk, hogy szakmai víziónkat valóra váltsuk: világszínvonalú performance marketing (SEO, PPC, online marketing tanácsadás) szolgáltatást nyújtva igazi értéket teremtsünk hazai és nemzetközi ügyfeleink számára. Mindezt olyan kollégákkal valósítjuk meg, akiknek extra hajtóerőt jelent a folyamatos szakmai fejlődés, a legfrissebb digitális trendek adaptálása és a közös gondolkodás egy profi csapatban. Csatlakozz hozzánk, ha ezek a te értékeid is!


Iroda, ahová szeretsz bejárni


Tágas irodánkat a Riadó utcában az Akadémia Park – Officium Irodaház díjnyertes épületében, a város zöldövezetében találod. Nálunk minden nap rajta tarthatod az ujjadat a szakma ütőerén egy zöldövezeti nyugodt környezetben. Sosem unatkozunk bent, mindig történik valami a darts mellett vagy az ebédlőben. Lehet, hogy a kedvenc kávégépünkhöz néha sorba kell állnod, de ilyenkor kerülnek elő a legjobb sztorik. Hallgasd csak, ezek a te értékeid is!


Közösség, akikhez jó tartozni


Az igazán jó munkához szakmailag és emberileg is inspiráló közegre van szükség. Számunkra fontos, hogy ebből te is nap mint nap profitálj, ha csatlakozol hozzánk. Account, sales, SEO és PPC divízióinkban olyan szakértő csapattal dolgozunk, akiknek közösen több mint 70 évnyi szakmai tapasztalata van. A profizmusért keményén megdolgoztunk és lelkesen adjuk át neked a tudásunkat – sőt, alig várjuk, hogy tőled is tanulhassunk!


Velünk dolgoznál? Ezek várnak rád!

Szerethető munkahely

Megtisztelő számunkra, hogy 2018-ban és 2019-ben is elnyertük a Szerethető Munkahely Díjat. Ez az elismerés magába foglalja a munkakörnyezet, a csapat, a fejlődési lehetőségek és a work-life balance minőségét, így teljes körű képet ad arról, hogyan érzik itt magukat a kollégáink. Reméljük, te is megtapasztalod!

Heti 2 fix home office nap

Szeretünk bejárni az irodába. Inspirálónak tartjuk, hogy open-office-ban dolgozhatunk együtt, néha azonban akadnak olyan napok, amikor kényelmesebb otthonról végezni a munkát. Ezért fontosnak tartjuk, hogy hetente fixen két alkalmat biztosítsunk számodra, amikor home office-ban dolgozhatsz.

Profi munkaeszközök

A hatékony munkához nem csak szakmai és emberi oldalról nyújtunk támogatást, hanem minőségi és megbízható eszközökkel segítjük a feladataid ellátását. Irodánk jól felszerelt, így nem kérdés, hogy szuper gépparkot biztosítunk számodra: ha velünk dolgozol, az Apple termékeit használhatod. Szerintünk szeretni fogod!

Rugalmas munkarend

Kívül-belül jól ismerjük a szakmánkat: tudjuk, hogy a feladatok, projektek leadási határidején kívül fontos a rugalmas hozzáállás, amely téged is hatékonyságra és proaktivitásra ösztönöz. Mi támogatjuk a flexibilis munkarendet, hogy a lehető legjobban kihasználhasd a munka- és szabadidődet!

Kutyabarát iroda

Nálunk tényleg állati jó a hangulat: nem csak két-, hanem négylábú kollégákból is akad néhány teljes értékű csapattag. Nem kérdés, kutyabarát munkahely vagyunk, úgyhogy bátran hozd be a házi kedvencedet, mert bőven elférünk. Két munka között pedig bele fog férni egy-egy rövid séta is.

Mindent az egészségért

Ahhoz, hogy jól érezd magad a munkahelyeden, fontos, hogy ügyelj a magánélet és a munka egyensúlyára. Az egyik legjobb módja ennek, hogy lehetőséget teremtesz a sportolásra, amiben mi is támogatunk All You Can Move kártyával. Minden marketinges kávén él, de mi gondoskodunk róla például, hogy mindig kerüljön az étkezőbe friss gyümölcs.

Legyél a munkatársunk!

Ha szeretnél velünk dolgozni, a következő lépések várnak rád, mielőtt megkapod a névre szóló Klikkmánia bögrédet. Bízunk benne, hogy te leszel csapatunk legújabb tagja!

1. Interjú

Miután a CV-dben megtaláltuk a közös nevezőt, meghívunk az irodába. Itt nagyobb rálátást nyerhetsz a Klikkmánia felépítésére,
működésére és megismerheted a csapatot.

2. Teszt

Készülünk egy próbafeladattal, amelyet e-mailben küldünk el neked. Miután elkészültél vele, szakmai szempontok szerint értékeljük. Ha
megfelelt az elképzeléseknek, szeretnénk újra találkozni veled.

3. Feedback

Az interjú és a próbafeladat után teljesebb képet kapunk rólad, a gondolkodásmódodról és a szakmai tapasztalataidról. Fontos számunkra
a fair play, ezért részletes visszajelzésre számíthatsz tőlünk.

4. Döntés

Nincs más hátra, mint előre: a kiválasztási folyamat utolsó lépése, hogy megosztjuk veled a döntésünket. Reméljük, hogy hamarosan
csatlakozol hozzánk és csapattagként üdvözölhetünk!

Nálunk ilyen egy csapatépítés

Jelentkezz a gyakornoki programunkra!

Úgy érzed, közöttünk lenne a helyed, de marketing tapasztalatok híján még nem látod magad a Klikkmánia mátrixban? Ha szeretnéd egy támogató és profi szakmai közösségben elsajátítani az alapokat, akkor küldd el a jelentkezésedet a hello@klikkmania.hu-ra, mert hamarosan új távlatokat nyitunk az eltökélt kezdők előtt!

Jelentkezem
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!