We understand, we deliver.

Hány másodpercet lehet használni jogvédett tartalomból YouTube videóhoz?Sok tévhit kering arról, hogy hány másodpercnyi jogvédett videó anyagot lehet felhasználni saját YouTube videónkhoz. Megelőzve a találgatásokat, tisztázzuk, pontosan milyen tartalmat és hogyan használhatsz, hogy sose tiltsák le a videóidat!

A hivatalosan megjelent filmek és zenék szinte minden esetben jogvédett tartalmak, de a tartalomtulajdonostól függően sok egyéb képi anyagot (pl. tévéműsorok, fotók)  is védhet a szerzői jog. Több olyan speciális eset van, amikor bizonyos feltételek teljesítésével használhatod más tulajdonában álló hang vagy képi anyagot, de fontos tisztában lenned azzal, hogy akár akaratodon kívül is előfordulhat, hogy tiltást kapsz a videódra.

Hány másodpercet használhatsz fel jogvédett videóból?

A rossz hír, hogy alapvetően semennyit.

Ez azonban mindenképp pontosításra szorul, ugyanis több kivétel is létezik bizonyos videóknál. 

Olvass tovább a bugtv.hu blogján -»

slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

A BugTV egy 2012 végén alapított digitális ügynökség, az integrált online kampányok terén komoly szakmai tapasztalattal bíró, lendületes csapattal. Magyarországon az elsők között indíthattunk YouTube Multi-Channel Networköt (MCN). MCN-ként mi adtuk a 2014-es Ki Mit Tube technikai hátterét a YouTube-on és a weben egyaránt. Mindig mindent mérünk, ötleteinket folyamatosan megosztjuk ügyfeleinkkel, ragaszkodunk a határidőkhöz. 2016 október eleje óta a Klikkmánia Cégcsoport tagjaként kizárólag a YouTube csatorna menedzsmentért, videóhirdetésekért és marketingért felelünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com