Segíthetünk?

Blog

Hírek

2016. augusztus 03.

Az AdWords kiterjesztett szöveges hirdetés már mindenkié

Már globálisan elérhető az új Google AdWords szöveges hirdetési forma, mely az Expanded Text Ads névre hallgat vagyis Kiterjesztett szöveges hirdetés.

A módosítás nem csak a címsort fogja érinteni (2×30 karakter), hanem a leíró sorokat (9sszesen 80 karakter) és a látható URL részt is. Az alábbi példa egyik ügyfelünk kiterjesztett szöveges hirdetését mutatja:

Kiterjesztett szöveges hirdetés

Korábban arra volt lehetőségünk, hogy a címsort kiegészítsük az első leíró sorral. Ezt akkor tudjuk megtenni, ha az első sort sor végi írásjellel zárjuk. Ebben az esetben a címsor mellé bekerült az első sor és a második leíró sor maradt alatta. Az új lehetőség azonban már arról szó, hogy alapból hosszabb címsort készíthetünk és megmarad a leíró sorunk is külön. Továbbá a látható URL-t is kiegészíthetjük a weboldalunkon elérhető navigációs mélységek alapján.

A változástól elsősorban a CTR-ek drasztikus javulását várjuk, főleg a mobil hirdetési felületeken illetve az organikus találatok történő átkattintási arány csökkenését.

Bővebb leírás itt található »

Klikkmánia

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Köszönjük az érdeklődést!

Nemsokára kapcsolatba lépünk Önnel.

Az email elküldése sikertelen!

Kérjük próbálja újra később.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!