We understand, we deliver.

A Google teszteli a 4 találatos top elhelyezést az AdWords hirdetéseknélAz utóbbi időben több hír is megfordult a témával kapcsolatban, miszerint a Google a megszokott három szponzorált hirdetés helyett – a találati listák fölött – négyet fog megjeleníteni.

Meglehetősen új fejlemény, hogy a Google a böngészőben „hajtás fölötti” (a még látható tartalom, amihez nem kell lefelé görgetni) részt teszteli. Ez az a rész, ami jelenleg leginkább hasznos keresőoptimalizálási szempontból is, hiszen innen érkezik a legtöbb organikus látogató. Ez amúgy nagyon hasonló a Yahoo-hoz, ami szintén négyes találati listával dolgozik és aminek a bevezetését a felhasználók nem fogadták kitörő örömmel.

4-adwords-ads-top2

A tesztelés egyelőre Indiára, Németországra és USA-ra korlátozódik és nem minden kereséskor aktiválódik, még akkor sem, ha amúgy lenne elegendő hirdető a négy megjelenítéshez. Mindazonáltal ha a Google ezt tényleg világszinten bevezeti, akkor az alapjaiban fogja megváltoztatni a böngésző világát. Az ingyenes találatok lejjebb tolódnak, így ez érintheti majd azokat akik főleg ezekre koncentráltak eddig. Az AdWords hirdetők számára pedig egy újabb prémium pozíció születik, a kritikus ingyenes találati szintek fölött. Egyszóval az Adwords hirdetőket és AdWords ügynökségeket biztosan pozitívan érinti a hír.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com