We understand, we deliver.

Prémium keresőoptimalizálás, SEO tanácsadásÜgynökségünk hazánkban az elsők között szakított azzal a trenddel, miszerint a keresőoptimalizálás egyenlő egy keresőbarát weboldallal és mesterséges linkgyűjtéssel.

Prémium keresőoptimalizálási szolgáltatásunk keretében kizárólag bevált gyakorlatokat követünk, melyekkel az elmúlt 7 év alatt olyan cégeknél értünk már el komoly sikereket, mint a Dunahouse, Edigital, Netpincér, Libri vagy a Nestlé.

A keresőoptimalizálásra egy komplex feladatként tekintünk, melynek az on-site és off-site auditon kívül része a konkurenciaelemzés, a digitális PR tevékenység, a tartalom marketing, az AdWords hirdetésekkel történő összehangolás és a webanalitika is.

Keresőoptimalizálási szolgáltatásunk a kimagasló eredmények érdekében, komoly együttműködést igényel a megbízó részéről is!

Prémium keresőoptimalizálás, SEO tapasztalatok

  • Egyedülálló eredményekkel rendelkezünk a legkomolyabb online szereplőknél és a legnehezebb szektorokban is.
  • Referenciáink leinformálhatóak, valós eredményekkel.
  • 2007 óta több, mint 1000 SEO projekten vagyunk túl és több 1000 kulcsszóra értük el a stabil top 3-as pozíciót.
  • Rendelkezünk Google Analytics egyéni minősítéssel és SEOcertification.org bizonyítvánnyal.
  • Saját fejlesztésű szoftvereinken kívül a professzionális WEBceo szoftver is a működésünket támogtja.
  • Londoni leánycégünknek, a CLICK2DIGITAL-nak köszönhetően állandóan naprakészek vagyunk a legújabb SEO trendekkel kapcsolatban, melyekről mások csak késve vagy soha nem értesülnek.
  • 2014-től a legnagyobb magyar keresőmarketing konferencia, a Keresőmarketing Nap 2015 fő szponzorai vagyunk.

Amennyiben bővebben is érdeklik a keresőoptimalizálásban szerzett tapasztalataink, tekintse meg referenciáinkat vagy lépjen kapcsolatba velünk!

SEO auditLinkfejlesztésMobil SEOAlkalmazás SEO

 

Keresőoptimalizálás, SEO tanácsadási folyamat

Tekintse meg a SEO elemek periódusos rendszerét alább. Amennyiben úgy érzi, hogy ennél bővebb információra van szüksége tanácsadási folyamatunkról, lépjen kapcsolatba velünk!

Periodic Table Of SEO: 2015 - Searchengineland

Amennyiben bővebben is érdeklik a keresőoptimalizálásban szerzett tapasztalataink, tekintse meg referenciáinkat vagy lépjen kapcsolatba velünk!

 

Legutóbbi keresőoptimalizálás blog cikkünk

A SEO befolyásolhatja a B2B lead generálást

A legtöbb marketing aktivitás a mai napig silókban történik, nyoma sincs az integrált megoldásoknak és mindez hatványozottan igaz a keresőoptimalizálásra. Miközben a SEO és a lead generálás (a “lead generálás” nem más, mint az érdeklődések, megkeresések generálása) a legfőbb mozgatója a legtöbb B2B szervezetnek, a felelős szakemberek maximum akkor kommunikálnak egymással, ha mondjuk az új szöveges tartalomhoz szükség van SEO átnézésre és jóváhagyásra. Tovább…

 

SEO auditLinkfejlesztésMobil SEOAlkalmazás SEO

authorsure_include_css:
slide_template:
default
authorsure_show_author_box:
webceo-js:

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 774 3790
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com