Segíthetünk?

Blog

Youtube

48

2019. január 09.

5 tipp telefonnal videózáshoz

Nem igazán vannak szabályok a videózást illetően, mert a videókészítés nagyon egyedi és kreatív művészeti tevékenység. Így a jól bevált használattól eltérően az egyedi technikai megoldások is figyelemfelkeltők lehetnek egy videó nézésekor. Viszont az esetek többségében az nagy előny, ha tudatosan komponálod meg a videóid. Ehhez készítettünk neked egy szempont listát.

Fények használata

A telefonok nagyon apró optikai szenzorral rendelkeznek, ezért kevesebb fényből kell jó minőségű képet alkotniuk, mint egy jóval nagyobb szenzorral rendelkező DSLR gépnek. Ennek eredményeképp pl. az éjjel készített videók sokkal “zajosabbak” és homályosabbak a nappal készített felvételekhez képest. Bár az újabb típusú telefonok már meglepően szép videókat készítenek félhomályban is, ha több fény érkezik a kamera lencséjébe, akkor a felvételen jobban kitűnnek az apróbb képrészletek is.

Olvass tovább a bugtv.hu blogján -»

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

A BugTV egy 2012 végén alapított digitális ügynökség, az integrált online kampányok terén komoly szakmai tapasztalattal bíró, lendületes csapattal. Magyarországon az elsők között indíthattunk YouTube Multi-Channel Networköt (MCN). MCN-ként mi adtuk a 2014-es Ki Mit Tube technikai hátterét a YouTube-on és a weben egyaránt. Mindig mindent mérünk, ötleteinket folyamatosan megosztjuk ügyfeleinkkel, ragaszkodunk a határidőkhöz. 2016 október eleje óta a Klikkmánia Cégcsoport tagjaként kizárólag a YouTube csatorna menedzsmentért, videóhirdetésekért és marketingért felelünk.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!