Segíthetünk?

Google Ads
hirdetések

A Google Ads hirdetések segítségével vállalkozásodat azonnal láthatóvá teheted a potenciális vásárlóid számára. Innentől pedig csak a képzeleted szabhat határt annak, hogy mit hozol ki belőle. A megfelelően optimalizált Google Ads hirdetésekkel pillanatok alatt felturbózhatod céged forgalmát. A helyes beállításokhoz azonban szükség van szakértő segítségére, különben az első próbálkozások könnyen csalódást okozhatnak. Évtizedes gyakorlatunkkal, több száz ügyféllel és több ezer Google Ads kampánnyal a hátunk mögött nem csak a helyes beállításokat és kezdeti lépéseket ismerjük, hanem akkor is tudunk újat mutatni és növelni a forgalmadat, amikor más ügynökség vagy szakértő már széttárja a karját.

Kiemelt Google Partnerség

Elsőként szereztük meg itthon a Google Partner státuszt, melyet az évek során nem csak megtartottunk, hanem sikerült továbbfejleszteni is. Ma már Kiemelt Google Partner ügynökség vagyunk, mely megkülönböztet minket a hagyományos Google Partner státusztól. A Kiemelt státuszhoz az alábbiakra van szükség:

Google Premier Partner 105

Kiemelkedő hirdetési költés

Állandó növekedés az ügyfelekkel

Stratégiai együttműködés
a Google szakértőivel

Saját munkatársaink állandó képzése és a Google Ads által elvárt vizsgák megszerzése

Ami megkülönböztet minket

Nagy hangsúlyt fektetünk szakértőink állandó képzésére, mert pontosan tudjuk, hogy a digitális világban egy valami állandó, a változás. A változások lekövetésére és a megfelelő minőség biztosítására pedig szükség van a képzésekre és a minősítések megszerzésére.

Ugyanakkor nagyon fontos a komplex szemlélet, ezért a Google Ads minősítések mellett, kollégáink rendelkeznek vizsgákkal a Facebook, SEO és az inbound marketing valamint a marketing automatizálás területén is.

Klikkmania tréningek

Adatvezérelt kampánykezelés

Várjuk megkeresésedet!

Miért a Klikkmánia az ideális partner?

Egy nyelvet beszélünk

Számunkra a legnagyobb öröm és egyben legnehezebb kihívás is, ha megismerhetjük egy újabb vállalkozás működését, céljait, számait. Ebbe hajlandóak vagyunk beletenni rengeteg időt és energiát és viszonzásul elvárjuk, hogy a partnerünk is ugyanúgy meghallgassa és megismerje a mi működésünket, logikánkat, nyelvezetünket. Ez minden sikeres együttműködésünk mozgatórugója.

Mindig lépéselőnyben

Dedikált kollégáink napi szinten követik a digitális marketing trendeket és hetente egy-egy workshop keretein belül megosztjuk egymással a tudást. Állandó belső továbbképzéseket tartunk, de nem riadunk vissza attól sem, hogy külsős trénerek képezzék csapatunkat. Rendszeresen tartunk ingyenes webináriumokat is, melyek mindenki számára nyitottak (lásd Tudástár). Folyamatosan teszteljük a legújabb AI alapú hirdetés optimalizáló szoftvereket és mindig a leghatékonyabbal dolgozunk. Ha kell sajátfejlesztésű eszközeinkkel is támogatjuk ügyfeleinket, hogy ők is megszerezzék a piacvezető pozíciót.

Klikkmania keresőmarketing ügynökség

Szeretjük a számokat

Annyira szeretünk számokkal dolgozni, hogy a megfelelő adatok és számok nélkül döntéseket sem hozunk. A teljes ügynökségünk működését a számok határozzák meg, legyen szó a belső munkafolyamatainkról, kollégáink értékeléséről vagy ügyfeleink kampányairól. Az adatvezérelt operációt piacvezető szoftverekkel és saját fejlesztésű eszközökkel támogatjuk.

Nem kertelünk

Garantáljuk a transzparenciát és az őszinte, nyílt beszédet a partnereinkkel, legyen szó bármilyen komplex és nehéz üzleti szituációról. Igyekszünk mindig egyértelműen és azonnal kommunikálni a problémákat éppúgy, ahogyan a sikereket. A mellébeszédet kerüljük, mert nem viszi előre az együttműködést és ugyanezt várjuk el az ügyfeleinktől is.

Komplex marketing szaktudás

A teljes adatvezérelt, ROI fókuszú digitális marketing arzenál ügyfeleink rendelkezésére áll. Hatással vagyunk az online ügyfélszerzés és forgalom generálás teljes folyamatára, köszönhetően annak, hogy a kiváló Google és Facebook Ads munkatársakon kívül, házon belül tudhatjuk a legjobb SEO, analitika és inbound marketing szakembereket is.

Minket értékeltek

Mennyire elégedett kollégáink kommunikációjával?

(4,5)

Mennyire elégedett kollégáink szakértelmével?

(4,6)

Mennyire elégedett az esetleges problémák kezelésével?

(4,7)

Mennyire elégedett szolgáltatásaink naprakészségével?

(4,5)

Összességében mennyire elégedett szolgáltatásaink minőségével?

(4,4)

(4.5)

Összeállítva az elmúlt 1 év ügyfélelégedettségi felmérés átlagos eredményei alapján (kb. 150 egyedi megkérdezés alapján)

(4.5)
(4,5)
(4,6)
(4,7)
(4,5)
(4,4)

Google Ads+

Az adatvezérelt és eredményorientált Google Ads hirdetéskezelések mellett szakértelmünk kiterjed a Google Ads és a teljes Google hirdetési ökoszisztéma egyéb területeire.

Google Ads hirdetés

Tapasztalt, konverzió fókuszú grafikus operátor készíti el a célcsoportra szabott kreatív anyagokat, melyek nagymértékben hozzájárulnak a Display hirdetések eredményességéhez.

Nemzetközi, többnyelvű hirdetéseket kezelünk és optimalizálunk külföldi partner ügynökségek segítségével anyanyelvi szinten. Ügynökségi munkatársaink anyanyelvi szinten kezelnek a magyar mellett, angol, német és román nyelvű kampányokat. Partneri együttműködésben vállaljuk cseh, szlovák, francia, olasz és lengyel kampányok létrehozását és koordinálását.

Már a hazai indulása előtt is kezeltünk Google Shopping kampányokat nemzetközi színtéren, melynek köszönhetően a piaci átlaghoz képest nagyobb szakértelemmel rendelkezünk ezeknél a kampány típusoknál. A hatékony Google Shopping kampányok kezelésének szerves része, hogy járatosak vagyunk a legelterjedtebb webshop motorok működésében és részt vettünk több, egyedi fejlesztésű, nagy forgalmú webáruház stratégia tervezésében is. A Google Shopping hirdetéseknél nem elegendő a Google Ads működésének részletes ismerete, a kampánykezelő csapat megfelelő ismeretekkel kell rendelkezzen a webáruházakról is.

Shopping CSS Partnerek segítségével bármelyik hirdetőnek lehetősége van a 20%-os licit árelőny kipróbálására és a számára legmegfelelőbb shopping CSS stratégia kialakítására. Ügynökségünk a 11 országban jelenlévő Comlyn-t választotta Shopping CSS partnernek, mely garancia a minőségre. A 20%-os árelőnyről és egyéb Shopping CSS kérdésekről itt olvashatsz!

Bármilyen shopping hirdetés csak annyira jó, amennyire az összetevői is azok. Kulcskérdés a helyes shopping feed megléte, az ajánlattételi stratégia, és termékkategóriák optimális megválasztása és nem utolsó sorban a kereskedelmi ajánlat versenyképessége. Egy rosszul összerakott feed-del és/vagy árképzéssel is termelhetünk veszteséget, hiába az olcsóbban lekattintható CSS hirdetés.

Várjuk megkeresésedet!

Non plus ultra

A Google Ads hirdetésekben rejlő hatalmas potenciált abban az esetben tudjuk teljesen kiaknázni, ha párhuzamosan bevetünk más eredményvezérelt, online eszközt és szolgáltatást is. A teljesség igénye nélkül minden vállalkozás figyelmébe ajánljuk a következőket:

KLIKKLAND

A hirdetések eredményességét nagymértékben befolyásolja, hogy a látogató mivel találkozik közvetlenül a kattintást követően. A megfelelően felépített landoló oldallal akár többszörösére is növelhető a konverziós arány, ami már több millió forintos növekedés bevételi oldalon. Ugyanakkor a céges weboldalak és webáruházak nem alakíthatóak és tesztelhetőek olyan könnyedén, mint egy landoló oldal. Egy rossz irányba történő teljes weboldal átalakítás pedig több kárt okozhat, mint hasznot. Az Unbounce a világ egyik vezető, professzionális landoló oldal platformja és Unbounce Partnerként bátran ajánljuk minden ügyfelünknek.

 

KLIKKBACK

Nincs rosszabb annál, mint mikor a kemény munkával megszerzett potenciális látogatók cselekvés nélkül elhagyják a weboldalunkat. Ráadásul ma már számos eszköz és módszer van arra, hogy visszafordítsuk őket és akár vásárlásra is buzdítsuk. A legelterjedtebbek a kilépő pop-up ablakokat kezelő platformok, melyek akkor ugranak fel, amikor már elveszítenénk a látogatót vagy akár a konkrét vásárlót. A helyesen beállított és rendszeresen optimalizált eszközökkel akár 25%-kal több bevételt is hozhatnak látogatóink, amivel azonnal nyereségessé válhatnak olyan hirdetési kampányaink is, amik korábban nem muzsikáltak fényesen.

KLIKKPOWER

A Hotjar és a Google Optimize segítségével készített elemzési szolgáltatásunkban, hőtérkép és videó felvételes analízis alapján tekintjük át a felhasználói viselkedést olyan stratégiai fontosságú kulcsoldalakon, mint például a főoldal, termékkategória, kosároldal vagy jelentkezési lapokat tartalmazó és megkereséseket generáló aloldalak. Az értékesítési útvonal elemzés során a vásárlási folyamatok kívánt és valós alakulását vetjük össze. Ezek alapján összeállítjuk azokat a UX/UI javaslatokat, amelyek révén nem csak a látogatói élmény javítható érdemben, de a konverziós arány is jelentős mértékben optimalizálható.

KLIKKINSIGHT

A több mint 30 oldalas szakmai összefoglalóban a versenytársak weboldalának beható üzleti fókuszú elemzése mellett kiemelt figyelmet fordítunk a keresőopitmalizálási szempontokra, valamint segítünk áttekinteni a közösségi média jelenlétet és az online hirdetési (Google Ads, Facebook Ads) aktivitásokat is. A fentiek mentén olyan konkrét javaslatokat teszünk, amik a piaci pozíció megerősítését és egyben az üzleti célok hatékonyabb elérését szolgálják. Az ebben leírtak megvalósítása akár saját kapacitásokkal, akár segítségünkkel egyaránt megoldhatóak.

Várjuk megkeresésedet!

Ügynökségünk senior munkatársai

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a hazai piac legkiválóbb szakembereivel dolgozzunk együtt, ezzel is hozzájárulva ügyfeleink eredményeihez. Vezető munkatársaink sokéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek a teljesítmény fókuszú, online hirdetések menedzselésében, ami kiegészülve ügynökségünk adatvezérelt szemléletével és piacvezető szoftveres támogatásával, egyenes utat jelent a sikerhez.

Esettanulmányok

Ceumedika-Klikkmania-PPC-kampanyok

Brandépítéstől a bevétel többszörözéséig

Korábban már futottak PPC hirdetéseik, de ügynökséget váltottak ráadásul az együttműködésünk kezdetekor a Ceumedika a webshop-motorját is lecserélte. Nagy örömmel fogadtuk, hogy minket választottak. Közösen átgondoltuk a stratégiát, hogyan lehetne az új webshopot népszerűsíteni a felhasználók számára. A kezdeti időszakban kizárólag Brand építést támogató kampányokat futtattunk annak érdekében, hogy az akkor még kevésbé ismert márkát népszerűvé tegyük a piacon.

Bővebben

Blog cikkek

Friss hírek, elemzések, érdekességek,
interjúk a performance marketing
világából.

Még több blog cikk
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!