Segíthetünk?

Blog

2021. április 29.

Változás az Intelligens ajánlattétel szerveződésében

Az Intelligens ajánlattétel négy automatikus ajánlattételi stratégia gyűjteményét jelenti, amely segít elérni a konverziók számára és értékére vonatkozó célokat. Mivel sok olyan visszajelzés érkezett, mely szerint nem elég világos, melyik stratégia a legmegfelelőbb egy adott vállalkozás számára, a Google a keresési kampányok esetén megváltoztatta ezek szerveződését, hogy egyszerűbbé tegye a választást.

Innentől fogva a cél-CPA és a cél-ROAS össze lesz kötve a Konverziók maximalizálása illetve Konverziós érték maximalizálása stratégiákkal. Ez a következőt jelenti:

  • A Konverziók maximalizálásának lesz egy opcionális cél-CPA beállítása
  • A Konverziós érték maximalizálásának lesz egy opcionális cél-ROAS beállítása

Továbbra is használhatóak lesznek a cél-CPA és a cél-ROAS ajánlattételi stratégiák, és a változások nem fogják érinteni a viselkedésüket. Az opcionális cél-CPA és a cél-ROAS beállítása ugyanúgy fogja a teljesítményt optimalizálni, ahogy ezek most is működnek. Az új mezők a következő hónapokban fognak megjelenni a kampánybeállításoknál.

A változásokig továbbra is lehet cél-CPA és a cél-ROAS ajánlattételi stratégiákat alkalmazni, de később már csak az új opciók lesznek elérhetők. Minden fiók előzetes értesítést fog kapni, mielőtt átállnának a beállítások az új mezőkre.

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!