Segíthetünk?

Blog

2023. január 05.

A Google Search tesztelése a videó keresésekben

A Google teszteli a videóban elhangzott szavak keresésének lehetőségét egy új “Keresés videóban” funkció segítségével. Ezt hivatalosan Indiában tesztelik, de egyesek szerint az Egyesült Államokban is kipróbálják ezt a funkciót.

A bejelentés: A Google ezt a hírt a Google India blogján tette közzé, ahol a következőket írta: “A képek mellett a videók is gazdag vizuális információforrásnak számítanak, de gyakran nehéz megtalálni valamit egy hosszú klipben elásva. Például lehet, hogy éppen egy hosszú videót nézel Agráról, és kíváncsi vagy, hogy Fatehpur Sikrit is érinti-e. Egy új, kísérleti jelleggel mostantól a Keresésből rákereshetsz bármire, amit egy videó megemlít. Egyszerűen írja be a keresőszót a ‘Keresés a videóban’ funkcióval, és gyorsan megtalálja, amit keres”.

Hogyan néz ki ez a valóságban? Íme egy videó, amely ezt a funkciót mutatja be működés közben (egyben cikkünk forrása is):

https://searchengineland.com/wp-content/seloads/2022/12/google-search-in-video.mp4

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!