Segíthetünk?

Blog

2023. november 13.

A Google és a Yahoo 2024-ben frissíti a feladói követelményeket

2024-re vonatkozó útmutató a Google és a Yahoo frissített adatvédelmi követelményeihez.

Mire kell odafigyelni és beállítani?

Hogy megfelelj a frissített követelményeknek:

  • A Google és a Yahoo-nál minden feladónak hitelesítenie kell az e-mailjeit. (Nem újdonság, de lehetnek olyan változások, amelyeket az elkövetkező hónapokban figyelembe kell venni.)
  • A címzettek számára lehetővé kell tenni, hogy könnyedén leiratkozhassanak, a feladónak pedig két napon belül fel kell dolgoznia és teljesítenie kell a leiratkozási kérelmeket. (Míg a leiratkozási linkek már több mint két évtizede jogi követelménynek számítanak, az egy kattintással történő leiratkozási funkció új követelmény.)
  • Továbbá a Google ígéretet tett, hogy létrehoz egy 0,3%-os “egyértelmű spam-arány értékhatárt”, ami alatt kell maradniuk a feladónak, hogy továbbra is hozzáférhessenek a Gmail postafiókjukhoz. A Yahoo szintén jelezte, hogy odafigyel és betartatja ezt. (Ez sem újdonság.)

Forrás: https://meetmarigold.com/blogs/2024-guide-to-google-yahoos-new-privacy-protections/ 

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!