Seo

Seo

Prémium keresőoptimalizálás

Seo

Profi keresőoptimalizálás nélkül az ember ma már pillanatok alatt lemarad a versenytársaktól. Hogy ez Önnel ne történhessen meg, szakértőink teljeskörű szolgáltatást nyújtanak a személyre szabott SEO stratégia megalkotásától az on- és offsite auditon, kulcsszókutatáson, platform specifikus tartalomgyártáson keresztül a folyamatos monitoringon, azonnali támogató lépéseken át a fillérre pontos, közérthető riportolásig.

Csapatunk kizárólag a legmodernebb keresőoptimalizációs megoldásokkal dolgozik, optimalizáló és analitikai szoftverhátterünk kiemelkedő a piacon. A szakértőink által kialakított, megbízhatóan menedzselt tartalom- és digitális pr stratégiával költséghatékonyan támogatjuk az Ön üzleti céljait. Szigorúan ügyelünk a büdzsé betartására, maximalizáljuk a ROI-t és az organikus forgalmat, így Ön nyugodtan hátra dőlhet: minden elköltött forintja a legjobb helyre kerül – legyen szó akár hazai, akár nemzetközi SEO tevékenységről.

SEO stratégia

Mi valóban megértjük az Ön üzleti céljait, és segítünk termékei, szolgáltatásai láthatóvá tételében, illetve látogatóinak vevőkké konvertálásában. A Google algoritmusának elvárásait naprakészen ismerjük, így bízhat abban, hogy folyamatosan optimalizált stratégiánk mentén építkezve mindig versenytársai előtt fog járni.

SEO audit

Az eredményes keresőoptimalizálás kulcskérdése a nem csak szép, de tökéletesen algoritmusbarát honlap. Munkánk első lépéseként felmérjük, hol helyezkedik el az Ön oldala versenytársaihoz képest, majd szakértőink auditja alapján fejlesztési, optimalizálási javaslatokat teszünk, illetve szívesen segítünk azok megvalósításában is.

Kulcsszókutatás

A legmodernebb szoftverekre támaszkodó szakértelmünkkel kulcsszavak milliói közül is megtaláljuk az Önnek legrelevánsabbakat. Szegmentáljuk és súlyozzuk őket fontosságuk és erősségük szerint, majd kialakítjuk azt a teljesen személyre szabott kulcsszóstratégiát, amely elvezet honlapja maximális optimalizáltságához és üzleti céljai teljesüléséhez.

Keresőbarát tartalom

Honlapjára és egyéb csatornáira kizárólag olyan tartalmakat készítünk – illetve úgy alakítjuk át meglévő szövegeit –, hogy azok ne csak látogatóinak legyenek élvezhetők, hanem a Google algoritmusa is relevánsnak találja őket. Ezáltal javulnak tartalmainak Google-ban elfoglalt pozíciói, illetve cégének teljes online kommunikációja egységesebbé válik.

Versenytárselemzés

Az üzleti célokat hatékonyan támogató online jelenléthez elengedhetetlen pontosan tudni, weboldala hol helyezkedik el a konkurenciához képest. Ennek érdekében a legmodernebb szoftverekkel felmérjük, az Ön cége hol áll, majd megtesszük a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy elérjük a kívánt célt, és magunk mögé szorítsuk versenytársait.

Monitoring

Közös munkánk első percétől kezdve folyamatosan monitorozzuk honlapjának pozícióit és organikus eredményeit, hogy szükség esetén azonnal reagálhassunk, és az aktuális algoritmus frissítéseknek megfelelően optimalizálhassunk a folyamatokon. Monitoring tevékenységünk eredményeképpen Ön mindig egy lépéssel versenytársai előtt lehet.

Tanácsadás

Bár nem tudunk minden percben Ön mellett lenni, bármikor a rendelkezésére állunk. Különféle oktatásokkal, illetve személyes tanácsadással segítünk csapatának, hogy a jövőben weboldalának struktúrája mindig megfelelően keresőbarát legyen, és tartalmai a lehető legtöbb organikus látogatót vonzzák.

Linkfejlesztés

Cége számára hatékony linkfejlesztési stratégiát állítunk össze, amely összhangban áll a tartalommarketinggel és tartalomfejlesztéssel, illetve ötvözi a hagyományos és modern linképítést. Ennek részét képezi a teljes digitális pr tevékenység megtervezése és kivitelezése, valamint a különböző közösségi média csatornákban rejlő lehetőségek kiaknázása is.

Kapcsolódó esettanulmányok

Rockwool

We will rock you

Magyarország piacvezető kőzetgyapotgyártójával 2019 közepén kezdtünk közös munkába. Először a PPC hirdetéseik menedzsmentjét kezdtük el, majd később ezek bővültek programmatic eszközökkel is, később pedig az oldaluk SEO auditálását is ránk bízták.

Reptéri parkolás felsőfokon

A Budapest Aiport parkolási üzletágának teljeskörű keresőoptimalizálási és PPC hirdetési tevékenységét végezzük 2015 óta. A keresőoptimalizálás keretein belül auditáltuk a teljes weboldalt, különös tekintettel a parkolással kapcsolatos oldalakra, ezen felül folyamatos SEO tanácsadást és linképítést is végzünk.

Köszönjük az érdeklődést!

Nemsokára kapcsolatba lépünk Önnel.

Az email elküldése sikertelen!

Kérjük próbálja újra később.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!