We understand, we deliver.

Mobil alkalmazás SEO, keresőoptimalizálásA mobilra optimalizált weboldal sokat segíthet online vállalkozásunk teljesítményén, de nem szabad elfeledkeznünk a mobil alkalmazásokban rejlő lehetőségekről sem. Ha vállalkozásunk rendelkezik egy olyan alkalmazással, ami egyfolytában jelen van az ügyfeleink vagy potenciális vásárlóink okostelefonján, akkor gyakorlatilag bárhol és bármikor megszólíthatóak. Ez egy hatalmas előny az egyszerű mobilbarát céges weboldalhoz képest, amit nem keresnek fel naponta még a meglévő vásárólink sem.

Miközben a meglévő ügyfeleink könnyedén megszólíthatóak és alkalmazás letöltésre indukálhatóak, addig nem szabad megfeledkezzünk azokról az okostelefon felhasználókról sem, akik már a különböző alkalmazás boltokban keresnek megoldást egy-egy problémára vagy kérdésre, legyen szó Google Play-ről vagy iTunes Store-ról. Arról nem is beszélve, ha vállalkozásunk eleve egy mobil alkalmazás fejlesztésére épült és az állandó bevétel is az alkalmazáson belüli vásárlásokból (in-app purchases) vagy letöltésekből érkezik.

Mobil alkalmazás SEO, ASO megoldásaink

 

Éppúgy mint a hagymonyáos SEO esetében, az ASO-nál (App Store Optimization, Mobil Alkalmazásbolt Optimalizálás) is ketté lehet választani az on-site/on-app SEO-t, az off-site/off-app SEO-tól. Vagyis vannak olyan ASO faktorok, melyeket az alkalmazáson belül kell figyelembe venni és vannak olyanok is, melyekhez nincs is szükség fejlesztői kapacitásra, mert külső keresőoptimalizálási munka szükséges hozzá.

  • Az On-App ASO feladatai közé tartozhat az alkalmazás címének, leírásának optimalizálása, de az alkalmazáshoz tartozó ikon vagy screenshot, demo videó helyes kiválasztása és beállítása éppoly fontos lehet, mint Google+ Plugin.
  • Az Off-App ASO esetében kiemelnénk az értékelések és felhasználói visszajelzések jelentőségét, helyes alkamazását és kezelését vagy az alkalmazásokra történő hivatkozások gyűjtését és a letöltések generálását.

Amennyiben bővebben is érdeklik a ASO-ban rejlő lehetőségek, tekintse meg referenciáinkat vagy lépjen kapcsolatba velünk!

SEO auditLinkfejlesztésMobil SEOAlkalmazás SEO

authorsure_include_css:
slide_template:
default
authorsure_show_author_box:
ninja_forms_form:
0
webceo-js:

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com