We understand, we deliver.

Az online marketing és keresőmarketing szakértő csapatunkBüszkék vagyunk rá, hogy munkatársaink között éppúgy megtalálhatóak az olyan nemzetközileg is elismert szakemberek, akik világszerte a legnevesebb marketing ügynökségeknél már bizonyítottak, mint az ügynökségünk által felkarolt és ma már egyedülálló tapasztalattal és gyakorlattal felvértezett peformance és keresőmarketing szakértők.

ReferenciákMinősítéseinkÁllásajánlatok» Rólunk

Vezetőség

 • Asztalos Levente
  Asztalos Levente
  managing director, owner
 • Varga Zoltán
  Varga Zoltán
  lead professional, owner
Asztalos Levente
managing director, owner

Levente 1999-ben kezdte pályafutását általános marketinggel, az online kommunikáció 2005-től vált szakterületévé. Elsőként a Young and Rubicam cégcsoporthoz tartozó Wunderman BTL ügynökségnél szerezett jelentősebb tapasztalatot, melyet később a CID Direkt Marketing ügynökségnél hasznosított. A közel 20 fős ügynökségnek 5 évig volt operatív igazgatója. A Klikkmánia keresőmarketing és performance ügynökséget 2012 januárja óta vezeti, a cég társtulajdonosaként. Londoni leánycégét, a Click2Digital-t üzlettársaival közösen irányítja.

Varga Zoltán
lead professional, owner

A Klikkmánia ügyvezetője és szakmai vezetője, tősgyökeres klikkmániás, már 7 éve a csapat tagja és aktív tanácsadó. Magyarországon az elsők között szerezte meg a Google Analytics IQ és AdWords egyéni minősítéseket, jelenleg Google Regional Trainer minősítésben is tart szakmai képzéseket a Google Magyarország által szervezetett Akadémiákon. Tanácsadóként és szakmai vezetőként a legnagyobb magyar e-kereskedelmi cégeknek segített eligazodni a keresőmarketing és közösségi marketing rejtelmeiben.

Értékesítés és ügyfélkapcsolat

 • Dudás Ferenc
  Dudás Ferenc
  client service director
 • Solcz Tamás
  Solcz Tamás
  group account director
 • Somló Iván
  Somló Iván
  business development director
 • Szelei Szabolcs
  Szelei Szabolcs
  sales consultant
 • Michele Castorina
  Michele Castorina
  sales consultant
 • Engi Bernadett
  Engi Bernadett
  junior account manager
 • Baranyi-Fenyő Georgina
  Baranyi-Fenyő Georgina
  junior project manager
 • Sólymos Viktória
  Sólymos Viktória
  YouTube trainee
 • Juhász Noémi
  Juhász Noémi
  YouTube specialist
 • Földházi Ágoston
  Földházi Ágoston
  project manager
Dudás Ferenc
client service director

Több mint 12 éves digitális háttérrel és számos sikeres projekttel a háta mögött széleskörű online technológiai, projektmenedzsment és tanácsadási tapasztalattal bír. Célja, hogy a piac alakulását szem előtt tartva a partnerekkel és ügyfelekkel szoros együttműködésben olyan – a digitális kihívásokhoz illeszkedő – naprakész megoldásokat biztosítson az ügyfelek részére, amelyek képesek hatékonyan kiszolgálni akár legváltozóbb üzleti igényeket is.

Solcz Tamás
group account director

A Klikkmánia ügyfélkapcsolati és értékesítési vezetője 2013-óta. Előtte a CID direkt marketing ügynökség ügyfélkapcsolati vezetője volt. Számos sikeres projekt ellenére folyamatosan keresi az új kihívásokat az online világ területén. Az online megoldások, a kerékpározás és az Apple termékek megszállottja.

Somló Iván
business development director

Somló Iván marketing kommunikáció szakirányon végzett a Nemzetközi Üzleti Főiskolán. Öt évnyi reklámügynökségi tapasztalattal a háta mögött új kihívásokat keresve váltott a marketing oldalra. Első projektjeként vett részt az Animax tévécsatorna Promax BDA ezüst és bronz díjával jutalmazott bevezető kampányában. Később az AXN csatorna üzleti kommunikációjáért felelt. Ezután lett a Sony Picture Television kelet-közép-európai regionális központjának reklámértékesítési vezetője. Összesen hat és fél évet töltött a kábeltévé csatornánál, eközben két barátjával megalapította a Merényi Bicycles nevű egyedi kerékpárokat gyártó manufaktúrát. A Klikkmánia csapatához 2013 novemberében csatlakozott, ahol üzletfejlesztéssel és a Click2Digital angol ügynökség ügyvezetésével foglalkozik.

Szelei Szabolcs
sales consultant

Hamarosan…

Michele Castorina
sales consultant

Hamarosan

Engi Bernadett
junior account manager

Junior Account Managerként tevékenykedik a Klikkmániánál, de magyar és német PPC kampányokat is szívesen menedzsel munkája szakmai kiegészítéseként. Németországi tanulmányai során ismerkedett meg az online marketing világával, majd a magyarországi Google Ground gyakornoki porgramban mélyítette el tudását. Ezután döntött úgy, hogy a Klikkmániánál próbálja ki magát a PPC és a SEO világában projektmenedzserként. Diplomáit a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Nemzetközi Gazdálkodás alapszakán, majd Pénzügy mesterszakon szerezte. Munkájában leginkább a folyamatok hatékonyabbá tétele és a stratégiai tervezés területén szeret kihívásokat keresni.

Baranyi-Fenyő Georgina
junior project manager

Biztosítási és pénzügyi szektorban végzett munkái során ismerte fel, hogy a megfelelően megválasztott és alkalmazott kommunikáció az értékesítési siker kulcsa. A kommunikációban elmélyedve az online kommunikáció felé fordult, majd végül az Edutus Főiskola online marketing képzése során megbizonyosodott arról, hogy a munkáját is ezen a vonalon kívánja végezni. A tanulás és a fejlődés minden területen fontos számára. Érdeklődéssel fordul a különféle marketing eszközök felé, de úgy látja, az online marketingé a jelen és a jövő.

Sólymos Viktória
YouTube trainee

Hamarosan…

Juhász Noémi
YouTube specialist

A Klikkmánia (korábban a BugTV) Senior YouTube szakértő kolleginája 2015 év eleje óta foglalkozik hivatás szerűen YouTube-bal. A cég YouTube Multi Channel Networkjének (MCN) menedzsereként az Ő felügyelete alá tartozik a szerzői jogi viták kezelésétől, a megfelelő videó és csatorna optimalizáción és a cég CMS-ének karbantartásán át, a bevételriportok kiállításáig minden. Noémit különösen érdeklik a Kontent Stratégia (programming és publikálás), Kontent Marketing (audience development), továbbá az online marketingen belül a videó hirdetések területei is, mely területeken jelentős tapasztalattal is rendelkezik.

Földházi Ágoston
project manager

Sokéves online és műszaki értékesítésben szerzett tapasztalattal érkezett a Klikkmánia csapatához. Műszaki projektmenedzserként mindig előtérbe helyezi a vevői és felhasználói igényeket, több sikeres fejlesztési-értékesítési projektet vezetett korábban. Az Online-digitális világgal közel 15 éve foglalkozik, átfogó látókörrel rendelkezik a webes megjelenés, marketing és vállalkozásfejlesztés terén. 2011 óta foglalkozik AdWords kampányokkal, véleménye szerint a jövőben, szinte csak ezen a területen lehet fejlődést és sikereket elérni, az értékesítési csatornákon belül.  2017-ben csatlakozott a Klikkmánia csapatához, mint Online Project Manager, ahol ügyfélkapcsolatokkal és PPC kampányok tervezésével, optimalizálásával foglalkozik.

HR

 • Nyeste Hajnalka
  Nyeste Hajnalka
  HR consultant
Nyeste Hajnalka
HR consultant

A Miskolci Egyetem elvégzése után 2000-ben kezdte karrierjét az FMCG világában.
Végül több kisebb – nagyobb kitérő után a pszichológia és a szervezetfejlesztés felé vette az irányt. Jelenleg HR tanácsadóként biztosítja a Klikkmánia csapatának megfelelő felépítését és a munkatársak elégedettségét. Segíti az új kollégák beilleszkedését, a régi kollégák motivációjának fenntartását és karrierjük tervezését, valamint a gyakornoki program működését.

Keresőmarketing szakértők

 • Besenyei Ildikó Noémi
  Besenyei Ildikó Noémi
  Head of PPC
 • Rozek Milán
  Rozek Milán
  Head of PPC
 • Fehér Márton
  Fehér Márton
  PPC manager
 • Jurácsik Gábor
  Jurácsik Gábor
  PPC manager
 • Kertész Dávid
  Kertész Dávid
  junior PPC manager
 • Kovács Dorina
  Kovács Dorina
  PPC manager
 • Papp János
  Papp János
  PPC manager
 • Varga Dániel
  Varga Dániel
  PPC manager
 • Vona Árpád
  Vona Árpád
  junior PPC manager
Besenyei Ildikó Noémi
Head of PPC

Főként AdWords és Facebook PPC kampányok tervezésével és menedzselésével foglalkozik, de sikeres SEO projektekben is részt vett már. Műszaki mérnök informatikus végzettségének köszönhetően erős technikai alapokkal rendelkezik, amely nagymértékben hozzájárul munkája hatékonyságához.

Rozek Milán
Head of PPC

Senior keresőmarketing tanácsadó, és a Klikkmánia blog felelős szerkesztője.

Az online marketing világába 2013-ban csöppent bele, azóta a témában folyamatosan keresi az újabb és újabb kihívásokat. Jelentős értékesítői tapasztalatának és újságírói végzettségének köszönhetően igyekszik más szemmel nézni hirdetéseket: az átlagnál magasabb színvonalú, minőségi tartalomgyártás számára az egyik legfontosabb szempont.

Bár a keresőoptimalizálás is érdekli, leginkább PPC hirdetések kezelésénél érzi magát otthon, és az analitikus szemléletmód elsajátításával igyekszik minden szituációban a helyes megoldást megtalálni. Az online marketing állandóan változó, folyamatos továbbképzést igénylő világában olyan kihívásokat talált, melyek teljesítését elsődleges céljának tekinti.

Fehér Márton
PPC manager

A Google Ground Gyakornoki Programjából szövevényes úton a Klikkmánia soraiba álló gyakornok, akit a szakdolgozata megírása óta érdekel az online marketing világa. Ebből következően folyamatosan éhezik a tanulásra és a fejlődésre.

Jurácsik Gábor
PPC manager

Tanulmányait a Budapesti Gazdasági Egyetemen végezte, Marketing mester szakon szerzett diplomát. Online Marketinggel három éve foglalkozik elmélyültebben, előzőleg ügyfél oldalon szintén marketing területen tevékenykedett. 2016. év elején csatlakozott a Klikkmánia csapatához, mint keresőmarketing tanácsadó, főleg PPC kampányok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik, valamint Facebook oldalak menedzseléséért felel.

Kertész Dávid
junior PPC manager

A Klikkmánia csapatában PPC kampánykezeléssel és grafikai feladatok megvalósításával foglalkozik. Jártas még hangfelvételek készítésében és videók szerkesztésében, valamint aktív zenész.

Kovács Dorina
PPC manager

A Klikkmániához egy fél éves gyakornoki program után jelentkezett, amit a Media Sales Kft.-nél töltött. Az Óbudai Egyetemen végzett, mint Műszaki menedzser, ahol Projektmenedzser, illetve Irányítási rendszerek szakirányon zárta tanulmányait. A reklám és marketing világa egy korábbi OKJ tanfolyamon fogta meg, ahol aztán ennek köszönhetően reklámpszichológiából írta szakdolgozatát. A pszichológiának más területei iránt is érdeklődik, sokat olvas a témában.

Papp János
PPC manager

Kereskedelem és marketing szakosként döntött úgy, hogy online marketinggel szeretne foglalkozni, így szakdolgozatát már online szállásfoglalás témában írta. Az államvizsga után a Google Ground gyakornoki programjában kezdte pályafutását, majd ügyféloldalon folytatta analitikával és SEO projektek menedzselésével.

Varga Dániel
PPC manager

Az online marketing világával, az értékesítéssel 2013-ben ismerkedett meg, azóta folyamatosan képzi magát, figyelemmel követi az újdonságokat. Szenvedélye a fejlődés, az eredmények és problémák részletes elemzése. Célja, hogy a kampánykezelés során olyan stratégiát alkothasson, melyben minden részlet a marketing célok teljesülését szolgálja. A Klikkmánia csapatába másfél év ügynökségi tapasztalattal, 2017 első felében érkezett mint Junior keresőmarketing tanácsadó, ahol PPC és Facebook kampányokkal foglalkozik.

Vona Árpád
junior PPC manager

Az Online Marketing világával többnyire még csak most ismerkedik meg.

Keresőmarketinges gyakornokként kezdett 2017 áprilisában a Klikkmániánál, és a PPC hirdetések kezelésénél érzi igazán otthon magát. Célja, hogy folyamatosan képezze magát és minél nagyobb tudásra tegyen szert.

SEO munkatársak

 • Nagy M. Attila
  Nagy M. Attila
  Head of SEO
 • Ábrahám Klaudia
  Ábrahám Klaudia
  SEO manager
 • Bónyi Anna
  Bónyi Anna
  SEO manager
 • Szabó Ágnes
  Szabó Ágnes
  SEO copywriter
 • Fodor Luca
  Fodor Luca
  SEO copywriter
Nagy M. Attila
Head of SEO

Autó- és kozmetikai ipar területén szerzett többéves sales tapasztalatot. Ezen tudását analitikai szemlélettel egészítette ki, egy járműipari adatszolgáltató cégnél. 2010-ben kezdett el foglalkozni az értékesítés online oldalával. Ekereskedelem területén a felhasználóbarát honlapok készítése és a keresőoptimalizálás keltette fel leginkább az érdeklődését. Jelenleg a Klikkmánia csapatában a SEO projekteket menedzseli.

Ábrahám Klaudia
SEO manager

A bankszektorban és a légiforgalmi irányításban szerzett B2B marketing gyakorlata PPC és SEO szövegírási tapasztalattal egészül ki. Érdeklődése copywriterként fordult a keresőoptimalizálás felé, melynek technikai, valamint onsite tartalommal kapcsolatos ágaihoz áll legközelebb. Kommunikáció és médiatudomány szakos tanulmányai alatt az elsők között vett részt a Google Ground programjában. Szenvedélye a tanulás, valamint a problémák minél részletesebb elemzése – a marketingcélokat mindvégig szem előtt tartva.

Bónyi Anna
SEO manager

Hamarosan…

Szabó Ágnes
SEO copywriter

Szabó Ágnes magyar és szociológia szakon végzett az ELTE BTK-n. Az egyetemi évek alatt kezdett dolgozni külsős újságíróként az Indexnél, majd megfordult az Origónál, a Menedzsmentfórumnál, később online rovatvezető volt a Piac és Profitnál. A HR és gazdasági cikkek tartoztak elsősorban a kedvenc témái közé. A reklámszakmában account asszisztensként kezdett a Wunderman alkalmazásában. Ezután a Kirowski Zrt.-nél, a Café Interactive-nál account manager, illeve online szakértő pozícióban dolgozott. A nonprofit Geogebra International szervezetet PR és közösségi média területen támogatta. A Klikkmánia csapatának SEO csapatában dolgozik; marketing és reklám területen szerzett tapasztalatokkal gazdagodva újra a szövegírás a területe.

Fodor Luca
SEO copywriter

Hamarosan…

authorsure_include_css:
slide_template:
default
authorsure_show_author_box:

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 774 3790
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com