We understand, we deliver.

Az ideális keresőmarketing ügynökségA Klikkmánia keresőmarketing ügynökség 2007 óta Kiemelt Google Partner, ügyfeleinknek havonta körülbelül 100.000.000 forint értékben kezelünk keresőmarketing kampányokat Magyarországon, a régióban és a tengeren túl is. Keresőoptimalizálással kapcsolatos tanácsainkra is a legnagyobb hazai e-kereskedők figyelnek.

Google Analytics egyéni minősítés

Adatvezérelt keresőmarketing kampányaink révén szupercélzott hirdetéseket menedzselünk és állandó mélyelemzéseket végzünk a statisztikák alapján.

 

Itthon elsőként lettünk Kiemelt Google Partner, így már 10+ éve foglalkozunk keresőmarketing kampányok teljes körű menedzselésével. A komplex, nagy költségvetésű keresőmarketing hirdetések hatékony működtetése a fő specialitásunk, de számos kis- és középvállalat keresőmarketing aktivitását is sikerült hatékonyan felfejleszteni az elmúlt években. Számos saját fejlesztésű eszközzel elértük, hogy az ügyfeleink keresőmarketing kampányai akkor is hatékonyan teljesítsenek, mikor a konkurencia éppen alszik és hirdetéseik csak költik a pénzt, nem termelik.

Miért a Klikkmánia az ideális keresőmarketing ügynökség?

 1. Hivatalos Google Partnerek vagyunk 2007 óta, mely biztosíték a kifogástalan minőségi keresőmarketing kampánykezelésre.
 2. Több mint 20 fővel és stabil magyar tulajdonú háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Tekintse meg szakértő cspatunkat »
 3. Éves szinten több milliárdos hirdetési büdzsét kezelünk kis-, közepes- és nagyvállalatoknak.
 4. Egyedülálló sikereket értünk el a legnagyobb magyar e-kereskedők, komplex hirdetési kampányaiban éppúgy, mint a szerényebb lehetőséggek bíró kis- és középvállalatoknál. Tekintse meg referenciáinkat »
 5. Integrált stratégiai szemlélettel rendelkezünk. Nem ragadunk le az AdWords hirdetéseknél, ha épp keresőoptimalizálásra, marketing automatizálásra, facebook vagy youtube hirdetésekre van szükség. Igény esetén komplex stratégiát tervezünk. Tekintse meg minősítéseinket »
 6. Fontosnak tartjuk a proaktív együttműködést. Nem csak várjuk a kéréseket és kivitelezünk, hanem felhasználva tapasztalatunkat, ajánlásokat teszünk a még hatékonyabb kampánymenedzsmentre.

Amennyiben bővebben is érdeklik az AdWords hirdetésekben rejlő lehetőségek, tekintse meg referenciáinkat vagy lépjen kapcsolatba velünk!

Keresőmarketing kampánykezelés

A keresőmarketing kampánykezelés külön szakértelmet kívánó feladat, melyet ügynökségünknél csak a megfelelő minősítéssel is rendelkező szakértő kollégák végezhetnek (Google AdWords Egyéni, Google Analytics, HubSpot képesítések). Rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk az állandó belső képzésekre, hogy mindenki a legfrissebb tudás birtokában legyen. A keresőmarketing kampánykezelést több szinten végezzük junior, tanácsadó, senior és team leader keresőmarketing munkatársakkal. A team leaderek, vagyis csoport vezetők felelnek egyszerre több szakértő munkájának állandó felügyeletéért. A team leaderek és az egész keresőmarketing csapat munkáját pedig a szakmai vezetőnk fogja össze.

Keresőmarketng ügynökség – Elveink

 • Proaktivitás. Szeretünk előretekinteni és a nulladik lépésnél már a második, harmadik lépéseket tervezni.
 • Állandó felügyelet. Szakértő munkatársaink részben személyesen, részben automatizmusok révén állandó kontrollt alatt tartják ügyfeleink kampányait.
 • Folyamatos visszacsatolás. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink megismerjük a Google AdWords, Facebook stb kampánykezelés komplexitását és lehetőségeit. Ennek érdekében rendszeresen riportolunk és igény szerint oktatásokat is szervezünk.
 • Tudás megosztás. Keresőmarketing kampánykezelőink több milliós hirdetési kampányokat kezelnek nap mint nap, ezért állandó belső meetup-okat tartunk, hogy a megszerzett tapasztalatokból mindenki részesülhessen.
 • Teljesítmény fókusz. Csak akkor tekintjük eredményesnek a kampánykezelést, ha hatékonyan sikerült elkölteni a ránk bízott hirdetési keretet. Épp ezért, már a keresőmarketing kampányfelállítási és tervezési fázisban alaposan felmérjük az ügyfeleink igényeit, célszámait, legfontosabb mutatóit (KPI-ok).

 

Legutóbbi keresőmarketing blog cikkünk

Célra tarts! A dinamikus keresési hirdetések beállítása

A dinamikus keresési hirdetések (DSA hirdetések) nagyszerűen kiegészíthetik a keresési kampányainkat. Egyedi keresésekre is megjelenhetünk, amivel növelhetjük a hatékonyságunkat. Általában a DSA kampányok költséghatékonyabbak is, mint a “hagyományos keresési” kampányok, mivel itt közvetlenül a termékünk/szolgáltatásunk oldalára landoltathatunk. Ebben a cikkben áttekintjük, hogyan lehet ezeket létrehozni, és hogyan lehet felhasználni különböző területeken, a konverziós céljaink figyelembevétele mellett. Tovább…

 

Rólunk mondták…

 

KeresőhirdetésAdwords hirdetésDisplay hirdetésRemarketingMobil

authorsure_include_css:
slide_template:
default
authorsure_show_author_box:

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com