We understand, we deliver.

Prémium keresőmarketingA Klikkmánia egyike a Google-ben legtöbbet költő hazai keresőmarketing ügynökségeknek. Ügyfeleinknek havonta körülbelül 100.000.000 forint értékben kezelünk PPC kampányokat Magyarországon, a régióban és a tengeren túl is. Keresőoptimalizálással kapcsolatos tanácsainkra a legnagyobb hazai e-kereskedők figyelnek. Webanalitikai beállításaink révén mindent megtudhat a látogatóiról, és értékelheti a honlapra érkező látogatók forrásait.

2007 óta foglalkozunk keresőmarketing kampányok teljes körű menedzselésével. A komplex, nagy költségvetésű keresőmarketing hirdetések hatékony működtetése a fő specialitásunk. Magyarországon először szereztük meg a Google AdWords céges minősítését és minden vezető tanácsadónk rendelkezik a Google AdWords egyéni minősítéssel. Számos saját fejlesztésű eszközzel elértük, hogy az ügyfeleink keresőmarketing kampányai akkor is hatékonyan teljesítsenek, mikor a konkurencia éppen alszik és hirdetéseik csak költik a pénzt, nem termelik.

 

Legutóbbi Keresőhirdetés blog cikkünk

Pörgesd fel az Adwords Display kampányaidat!

Ebben a cikkben megosztunk pár olyan hasznos AdWords Display tippet, amelyeket sokan nem ismernek, mert nincsenek benne a felhasználói kézikönyvekben, de a cikk elolvasása után akár te is könnyedén alkalmazhatod őket.
A blog.marketo.com egyik írásában dolgozzák fel a fenti témát, melyben sikeres display hirdetési trükköket elemeznek. Mielőtt azonban mélyebben érintjük a pontokat, először tisztázzunk pár lényeges különbséget az AdWords Search és AdWords Display hálózat között: Tovább…

 

KeresőhirdetésDisplay hirdetésRemarketingMobil

authorsure_include_css:
slide_template:
default
authorsure_show_author_box:
ninja_forms_form:
0

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 774 3790
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com