We understand, we deliver.

Prémium linkfejlesztésA mai napig sokan gondolják úgy, hogy a linkfejlesztés kimerül az ingyenes linkkatalógusokban történő regisztrációval, melyet jobb esetben folyamatos tevékenységként végeznek, rosszabb esetben egyszerre elhelyezik 100-200 oldalon a hivatkozásokat. Majd kényelmesen hátradőlve várják az eredményeket, de hiába. Az elavúlt linkmarketing és linképítési technikákkal a következő eredményekkel lehet számolni:

  • Az eredmény egyáltalán nem érkezik.
  • Az eredmény gyorsan jön, majd gyorsan megy és maximum Google büntetés formájában tér vissza legközelebb.
  • Az eredmény azonnal Google büntetés formájában érkezik és még azokat a pozícióninkat is elveszítjük, amiket már korábban megszereztünk.

Piacvezető linkfejlesztés

 

Ki kell ábrándítsunk mindenkit, aki eddig azt hitte, hogy a linképítés olcsó. Mondhatnánk azt is, hogy a prémium linkfejlesztés nem lehet olcsó, ha valóban hosszú távú eredményt szeretnének. Ügynökségünk a következő linkfejlesztéssel összefüggő feladatokat vállalja:

  • Linkfejlesztési stratégia kidolgozása.
  • A linkfejlesztési tevékenység összehangolása a tartalom marketinggel és tartalom fejlesztéssel.
  • Digitális PR tevékenység megtervezése és kivitelézése.
  • Közösségi média csatornákban rejlő lehetőségek kiaknázása, legyen szó egy Facebook oldalról, mások által szerzett blogokról, fórumokról.
  • A hagyományos linképítési feladatok megfelelő arányú integrálása a modern linkfejlesztésbe.

 

Legutóbbi Linkfejlesztés blog cikkünk

Így ne csinálj linképítést!

Rengeteg linképítési stratégia pont az ellenkező eredményt érheti el, mint amit szeretnénk, több kárt okozva ezzel, mint hasznot. Az alábbiakban olyan módszereket találunk, amelyeket érdemes használni, ha hosszú távon szeretnénk javítani pozíciónkat a keresési eredmények között. Külön kitérünk azokra a technikákra is, amelyeket a legjobb, ha elkerüljük! Tovább…

 

Amennyiben bővebben is érdeklik a linkfejlesztésben szerzett tapasztalataink, tekintse meg referenciáinkat vagy lépjen kapcsolatba velünk!

SEO auditLinkfejlesztésMobil SEOAlkalmazás SEO

authorsure_include_css:
slide_template:
default
authorsure_show_author_box:
ninja_forms_form:
0
webceo-js:

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 774 3790
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com