We understand, we deliver.

MinősítéseinkA Klikkmánia rendelkezik az összes, nemzetközileg is elismert minősítéssel. Ezek közül kiemelnénk az alábbiakat:

Minősítéseink a mértékadó platformokon

Az ügynökségek Partner státuszt szerezhetnek, ha megfelelnek bizonyos követelményeknek, továbbá Partner-jelvényt is kaphatnak – mindez azt jelzi, hogy a vállalkozásuk jól működik, az ügyfelek elégedettek, ők pedig követik a Google bevált módszereit. Bővebben »

 

Youtube certifed partner

A Klikkmánia cégcsoport rendelkezik YouTube MCN státusszal, mely segítségével professzionálisan kezelhetünk márkacsatornákat és youtubereket. Bővebben »

 

Google Analytics egyéni minősítés

A Google Analytics egyéni képesítéssel rendelkező felhasználók hatékonyan alkalmazhatják a Google Analytics szolgáltatást a szervezetüknél, és ebben másoknak is segíthetnek. Bővebben »

 

Etarget partnerAz Etarget a CEE régióban egy meghatározó hirdetési rendszer, így hazánkban is. Ügynökségünk elsők között szerezte meg, még 2008-ban az Etarget céges minősítését. Bővebben »

BING egyéni minősítésA BING Magyarországon egy kevésbé ismert keresőmotor, de nemzetközi szinten még mindig van jelentősége a Google mellett. Ügynökségünk rendelkezik BING minősítéssel is.

GOOGLE ADWORDS EGYÉNI: az ügynökségi minősítés megszerzésének az egyik feltétele, hogy az ügynökségnél dolgozzanak egyéni képesítéssel rendelkező személyek is.

GOOGLE AKADÉMIA TRÉNER EGYÉNI: ügynökségünk szakmai vezetője, Varga Zoltán rendelkezik a Regionális Google Akadémia Tréneri minősítéssel, mely birtokában a Google égisze alatt tartahatunk hivatalos AdWords oktatásokat, tréningeket.

YOUTUBE VIDEÓHIRDETÉS EGYÉNI: ez a vizsga magába foglalja a YouTube és a Google Display Hálózat rendszerhez kapcsolódó alapvető és speciális fogalmakat, beleértve az olyan témákat, mint a hirdetésformátumok, a célzás és a jelentéskészítés.

GOOGLE SHOPPING EGYÉNI: ez a vizsga a Google Shopping alapvető és haladó fogalmaival foglalkozik, beleértve a Kereskedői Központ-fiók és a termék-adatcsatorna létrehozását, valamint a Shopping-kampány kezelését és optimalizálását is.

 

Marketing automatizációs együttműködéseink

SALESmanago prémium partner

Ügynökségünk Magyarországon egyedülálló módon Prémium Partnere a SALESmanago-nak, így aki minket választ, az számos kedvezményben és extra tanácsadási szolgáltatásban részesülhet.

HubSpot minősített partnerA HubSpot egy komplexebb megoldást kínál, ami együttjár egy komolyabb tanácsadási és implementációs tervezési folyamattal is. Ennek megfelelően inkább közép és nagyvállalatoknak ajánljuk. Magyarországon egyedüliként ügynökségünk rendelkezik hivatalos minősítéssel.

certifiedprofessional-seo

SEOCERTIFICATION: mint professzionális keresőmarketing ügynökség, fontosnak tartjuk, hogy ne csak a fizetett hirdetési rendszerek által kiadott képesítésekkel rendelkezünk, hanem megmérettessük magunkat független szervezetek által is. A SEOCERTICATION.org által kiadott minősítés bizonyíték a keresőoptimalizáló szakértelmünkre.

 

ReferenciákCsapatunkÁllásajánlatok» Rólunk

Rólunk mondták…

 

slide_template:
default

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com