We understand, we deliver.

YouTube Learning: Tanulj és Taníts videókkalA YouTube megjelenésekor a legtöbb felhasználó csupán egy olyan online platformnak tekintette a honlapot, ahol szórakoztató videókat nézhet. Azonban napjainkban egyre többen azért keresik fel a videómegosztó oldalt, hogy a tartalmakból hasznos információt nyerjenek, új tudással gazdagodjanak. Itt gondolhatunk főzéssel kapcsolatos vagy akár How to- típusú videókra, és persze nem feledkezhetünk meg az egyre népszerűbb DIY tartalmakról sem.

Azonban a hétköznapi praktikákon túl, a YouTube lehetőséget ad olyan szakmák, nyelvek elsajátítására is, melyre korábban nem volt lehetőség. Vegyük példának Joshua Carroll háborús veterán történetét. Miután visszatért Irakból, biztonsági őrnek állt, fennmarad idejében pedig űrkutatással kapcsolatos videókat kezdett nézni. Mindössze három hét alatt olyan magas szintre fejlesztette a matematikai, trigonometriai ismereteit, hogy jelentkezett egy virginiai főiskola fizika szakára. Amennyiben érdekel Joshua részletes története, a következő videót ajánljuk:

Olvass tovább a bugtv.hu blogján -»

slide_template:
default

A BugTV egy 2012 végén alapított digitális ügynökség, az integrált online kampányok terén komoly szakmai tapasztalattal bíró, lendületes csapattal. Magyarországon az elsők között indíthattunk YouTube Multi-Channel Networköt (MCN). MCN-ként mi adtuk a 2014-es Ki Mit Tube technikai hátterét a YouTube-on és a weben egyaránt. Mindig mindent mérünk, ötleteinket folyamatosan megosztjuk ügyfeleinkkel, ragaszkodunk a határidőkhöz. 2016 október eleje óta a Klikkmánia Cégcsoport tagjaként kizárólag a YouTube csatorna menedzsmentért, videóhirdetésekért és marketingért felelünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com