We understand, we deliver.

A világ legnépszerűbb tojása a Super BowlonNem csökken a népszerűsége, ráadásul már Magyarországon is egyre többen nézik az amerikai football meccseket. A Super Bowlok pedig reklám és hirdetés szempontból is figyelemfelkeltőek.

Hetek óta lázban tartja az internetet egy egyszerű tojás, ami az Instagramon jelent meg. A célja egész egyszerűen annyi lett volna eredetileg, hogy megdöntség az addigi like rekordot, és egy mezei tyúk tojás birtokolhassa az Instagram történetének legnagyobb like-számát.

tojassuperbowl

Ezt a célt el is érte viszonylag hamar a poszt kitalálója, ráadásul az oldal (melyen pusztán ez a kép szerepelt) is jelentős követői bázisra tett szert.

Ezeket az eredményeket sokféleképpen lehetne kamatoztatni és bevételhez jutni általa, a tojás atyja azonban a következőt találta ki, mellyel a 2019-es Super Bowl alkalmával állt elő:

https://twitter.com/i/status/1092272596291178501

 

A híres tojással hívják fel a figyelmet a social media káros hatásaira és mindarra, amit az ott tapasztalható nyomás eredményezhet.

Amennyiben te is észleled magadon vagy gyermekeden a közösségi média negatívumait, mindenképp kérj segítséget.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com