We understand, we deliver.

Végleg megszűnik a Google PageRankA SEO szakmában mér régóta közismert, hogy a hivatalos PageRank mutatónak szinte semmi jelentősége nincsen, ezért a keresőoptimalizálási vagy linkfejlesztési projekteknél még kiindulásként is csak elvétve használják. Már csak azért is, mert több éve nem is frissítették a számokat. Március 7-el a Google hivatalosan is megszűntette a PageRank Toolbar mutató frissítését és hamarosan már egy böngészőből sem lesz elérhető.

A sajtóközlemény szerint a Google házon belüli mutatónak továbbra is megtartja. A PageRank helyett mindenkinek javasoljuk a Domain Authority mutatót, melyet a MOZ fejlesztett és ingyenes SEO toolbarral együtt letölthető.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com