We understand, we deliver.

Vásárláshoz már elhagynunk sem kell az InstagramotAz Instagram lehetővé tette, hogy amennyiben egy, bármilyen a látogató által épp megtekintett képen szereplő terméket meg szeretne vásárolni, azt közvetlenül az appon belül megtehesse.

Az Instagramon egy ideje már lehetősége van a felhasználóknak a publikált képeiken termékek megjelenítésére, ahol akár azok árát is ismertethetik. Most azonban még tovább lépett a platform, és a termék megvásárlására is lehetőséget nyújt úgy, hogy ahhoz még az Instagram elhagyása, az appból való kilépés sem szükséges.

instagram-vasarlas

A lehetőség egyelőre csak néhány márka számára elérhető, azonban ahogy az lenni szokott, várhatóan hamarosan szélesebb körben is lehetőséget biztosítanak az újdonság igénybevételére.

Az Instagram egy ideje már elmozdult a kereskedelmi ajánlatok támogatása felé, az új “Checkout on Instagram” gombbal azonban még tovább támogatja a kereskedőket, mindezt úgy, hogy a saját platformjukkal is jót tesznek, hiszen ott tartják a felhasználót.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com