We understand, we deliver.

Változás a mobileszközök célzásában és kizárásábanA Google bejelentette, hogy szeptembertől leegyszerűsíti a célzást és kizárásvezérlést a GDN-en megjelenő mobilhirdetések esetében. 

A változtatás célja az, hogy megkönnyítse az egyre nagyobb számú mobilos felhasználó elérését, ugyanis egyértelműen látszik majd’ minden szektorban, hogy egyértelműen növekszik a mobil készülékről netezők száma. A módosításokkal pedig jelentős növekedés várható mind a mobilalkalmazások minden a mobilwebes forgalom tekintetében.

google-celzas

Néhány komoly változás történik tehát:

  • Megszűnik az adsenseformobileapps.com elhelyezéskizárás. Jelenleg még ezzel a kizárással van lehetőségünk megadni azt, hogy hirdetésünk ne jelenjen meg applikációkban. Ezentúl az eszközbeállításoknál kezelhetjük, hogy mely csatornákon jelenjen meg a hirdetésünk.
  • Megszűnik a G-mob nem közbeiktatott mobilalkalmazás. Így az ebbe a kategóriába tartozó alkalmazások forgalma is meg fog jelenni.
  • Egyszerűsített eszközcélzás lesz, mellyel három eszköztípus lesz csupán: számítógép, mobil és táblagép. Nem lesznek tovább például mobilalkalmazások, közbeiktatott hirdetések, mindössze ezt a három típust lesz lehetőségünk célozni.

Bár szeptembertől lesz a változás, akár már előre is válthatunk. Ehhez érdemes a Google témában írt segítségét igénybe venni.

A változást nem fogadták kitörő örömmel az Adwords felhasználói. Te hogyan vélekedsz róla?

slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 774 3790
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com