We understand, we deliver.

Változás a Facebook képeknél: négyzetes képarányHirdetőként fontos feladatunk odafigyelni arra, hogy a kampányaink hogyan teljesítenek, és ebben a különböző rendszerek is segítenek minket. A Facebook a megfelelő képarány kapcsán nyújt most segítséget.

A Facebook úgy tapasztalja, hogy az 1:1, avagy a négyzetes képarányú linkek sokkal jobb átkattintást eredményeznek, mint fekvő társaik.

1-1-keparany

Ráadásul ezzel az Instagrammal megegyező formátumot erősítenek. Ennek megfelelően (bár hivatalos állásfoglalás még nincs), mi az Instagramon is optimális 1080X1080-as képarányt javasoltjuk használni.

Sok munkát jelenthet az átállás, de fokozatosan mégis érdemes meglépni a lehető legtöbb hirdetésünknél és linkünknél, ugyanis így lehetőségünk nyílik nagyobb helyet elfoglalni a különféle eszközök képernyőjén, ezzel is növelve a kattintás és végső soron a konverziók esélyét. Pont úgy, ahogyan a Google Ads esetében is javasoljuk kihasználni a 3 címsor és két leírás lehetőségét a nagyobb helykihasználás érdekében.

 

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com