We understand, we deliver.

Útjára indult az új Panda frissítés10 hónapos csend után végre megújult a Google Panda algoritmusa. Barry Schwarz, a Search Engine Roundtable alapítójának információi szerint a hétvégén indult útjára a Panda 4.2 – ám ezt szinte senki sem vette észre.

Sajnos homály fedi a Panda 4.2 legtöbb részletét, az azonban több, mint valószínű, hogy ez lesz a Google eddigi egyik leglassabb lefutású algoritmus frissítése. Konkrét dátumot sajnos nem közöltek, csupán annyit tudunk, hogy akár több hónapig is húzódhat a folyamat. Az ennyire lassú lefutás egyik legnagyobb hátránya, hogy kifejezetten megnehezíti a frissités által megjutalmazatott, illetve megbüntetett oldalak beazonosítását.

Panda 4.2 update

Barry Schwarz adatai a seroundtable.com javulásáról

Egyelőre úgy tűnik, hogy a Panda 4.2 a jövőbeni keresések csupán nagyjából 2-3%-át fogja érinteni – a legutóbbi Panda update ezzel szemben a keresések 3-5%-ára,  a 2014 májusi frissítés pedig ezek 7.5%-ára volt hatással.

Ha az előző frissítés a mélybe rántotta oldalunkat, és még nem tettük meg a kellő lépéseket a javulás érdekében, akkor sajnálatos módon már túl késő is lenne ezeknek nekilátni. A lefutás kezdete után végrehajtott módosítások már nem lesznek hatással a folyamat végeredményére – így a következő frissítésig várhatunk.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com