Segíthetünk?

Blog

2020. október 09.

Újítások az Instagram Direct Message-ben

Az üzenetküldés hosszú utat tett meg, mióta először megjelent az Instagramon. Láthatjuk, hogyan fejlődjön az üzenetküldés, ahogy növekszik folyamatosan a felhasználók száma. Csak a Facebook alkalmazáscsaládján az emberek naponta több mint 100 milliárd üzenetet küldenek barátainak és családtagjaiknak.

Manapság a videohívásokra támaszkodunk, hogy barátainkkal beszélgessünk, mémeket és GIF-eket küldünk, hogy közöljük, mit gondolunk valójában (amit nem mindig tudunk kifejezni szövegben), és vicces fotókat és hangjegyzeteket osztunk meg, hogy kapcsolatban maradhassunk.

Lássuk a mostanában történt változásokat

Kommunikáció az alkalmazások között: zökkenőmentesen kapcsolatba léphetünk barátainkkal és családtagjainkkal az Instagram és a Messenger szolgáltatásban, bármelyik alkalmazás segítségével üzeneteket küldhetünk és csatlakozhatunk videohívásokhoz.

Nézd együtt (Watch Together): Élvezd a videohívás közben a videókat a Facebook Watch-on, az IGTV-n, az Instagram Reelsen (hamarosan!), Tévéműsorokat, filmeket és így tovább.

Eltűnési mód (Vanish Mode): Válaszhatunk egy olyan módot, ahol a látott üzenetek eltűnnek, miután meglátták őket, vagy amikor bezártuk a csevegést.

Szelfi matricák (Selfie stickers): Létrehozhatunk  egy bumeráng matrica-sorozatot a szelfivel a beszélgetéshez.

Csevegési színek (Chat Colors): személyre szabhatjuk beszélgetéseinket szórakoztató színátmenetekkel.

Egyéni hangulatjel-reakciók (Custom emoji reactions): Létrehozhatunk  egy parancsikont a kedvenc hangulatjeleinkből, hogy gyorsan reagáljunk ismerőseink üzeneteire.

Továbbítás (Forwarding): Könnyedén oszthatunk meg nagyszerű tartalmat akár öt barátunkkal vagy csoportunkkal

Válaszok (Replies): Válaszolhatunk közvetlenül a csevegés egy adott üzenetére, és folytathatjuk a beszélgetést.

Animált üzenet effektusok: Tehetünk most már vizuális hangulatot üzenetünkhöz  animált küldési effektusokkal.

Üzenetvezérlők (Message Controls): Eldönthetjük, ki üzenhet közvetlenül, és ki egyáltalán nem.

Továbbfejlesztett jelentéskészítés és blokkoló frissítések (Enhanced Reporting and Blocking Updates):  Most az egyedi üzenetek mellett teljes beszélgetéseket is jelenthetünk az Instagramon, és proaktív blokkolási javaslatokat kaphatunk az Instagram és a Messenger szolgáltatásban, amikor fiókjainkat felveszi az új Fiókközpontba.

Klikkmánia

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Köszönjük az érdeklődést!

Nemsokára kapcsolatba lépünk Önnel.

Az email elküldése sikertelen!

Kérjük próbálja újra később.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!