We understand, we deliver.

Újítás az Instagram influencer marketingjébenAz Instagram egy új hirdetési eszközön dolgozik, aminek a lényege, hogy a márkák könnyebben hirdethetik magukat az influencereken keresztül.

A Branded contant ads annyira új, hogy magyar elnevezése még nincs.

Működési elve szerint a márkák, akik meg vannak jelölve egy-egy influencer által posztolt képen lehetőséget kapnak az adott tartalom meghirdetésére.

instagram-influencer

Az eddigiekben ugyanis a márka csak úgy juthatott el az együttműködéssel a célcsoportjához, hogy az adott influencer jelöli a képen, hogy szponzorált tartalom, és az ő követői szembesülnek így a márkával, amit népszerűsít.

A márkának tehát eddig nem volt lehetősége a róla szóló tartalmát mások számára is megjeleníteni, csupán az adott influencer követői láthatták azt. Az pedig egy ideje köztudott, hogy az Instagram algoritmusa is folyamatosan változik, és a nem túl aktív követőkhöz bizony nem feltétlenül jutnak el a követett személy tartalmai. Így azonban a márka a lehető legtöbbet ki tudja hozni az együttműködésekből és a rá fordított költségből.

 

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com