We understand, we deliver.

Újévi fogadalmakban segít a GoogleBár az újévi fogadalmak egy része ilyenkorra már el is illant, a kitartó és elszánt felhasználóit segíti a Google is. Legyen ez az év olyan, amilyet szeretnél és érd el a céljaidat!

A Google Fit app-ba belépve azonnal el is kezdheted a 30 napos kihívást, ami egy egészségesebb, fittebb élet felé vezet. Az aktivitásodért cserébe pontokhoz jutsz, mely segítenek kitartónak maradni. Az appban logolni tudod a sétákat, futásod vagy akár a kerékpározásaidat is.

google-get-fit

Sőt! A legjobb, hogy nem csak a kifejezetten sportként számon tartható tevékenységek, hanem akár egy séta után is járnak a pontok. Törekedj arra, hogy elérd a 150 pontot hetente, mellyel a nagy egészségügyi világszervezetek szerint is rengeteget tettél az egészségedért, akár fizikai akár mentális egészségről beszélünk.

Az egészséggel kapcsolatos újévi fogadalmak legtöbbször azért válnak sikertelenné, hiszen egy új szokást bevezetni (különösen a téli hidegben) igazán nehéz. Nem is szükséges túl gondolnod, a mindennapos tevékenységeiddel is gyűjthetsz pontokat, pl.:

  • hógolyózás a gyerekekkel,
  • nagy séta sült gesztenyével a kézben,
  • hosszabbra nyújtott kutya sétáltalás.

Ugyanakkor mindannyian tudjuk, hogy kitartani könnyebb, ha van hozzá partnerünk, ezért javasoljuk, hoyg használd a #GetFitWithGoogle hashtaget, és szerezz új barátokat.

Boldog új évet!

slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com