We understand, we deliver.

Újdonságokat tesztel a TwitterA Twitter újdonságot szellőztetett meg: megjelenik az online státusz valamint összefűzve láthatjuk majd a hozzászólásokat.

Sara Haider stílusosan Twitteren mutatta be az újdonságokat:

A hozzászólások és az azokra adott válaszok összefűzését hasonlóan kell elképzelni, mint ahogyan azzal a Facebookon is találkozhatunk. Ez nem jelent akkora újdonságot tehát az online világban.

twitter-ujdonsag

Nem különösebben újdonság az sem, hogy lehetőségünk lesz látni, ha valaki (egy cég) online – csak ezúttal Twitteren. Ennek előnyeit nem is érdemes hosszan ecsetelni, de azt mindenképpen érdemes kiemelni, hogy a cégeknek így lehetőségük nyílik akár azonnali válasszal illetni a hozzájuk fordulókat.

 

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com