We understand, we deliver.

Újdonságok a Google Adwords felületénSzámos, korábban már várt újdonsággal rukkolt elő a Google. Természetesen ezek az újítások már csak az új Adwords felületen érhetők el, hiszen a Google ezzel is igyekszik ösztönözni minket az új verzió használatára. 

Az első nagy változás a Jegyzetek, mely a nevéhez hűen arra ad lehetőséget, hogy megjegyzéseket használjunk Adwordsben.

Az AdWordsben található megjegyzések közvetlenül az új felhasználói felületen hozhatók létre, és minden olyan felhasználó számára láthatók, akik hozzáférnek egy fiókhoz. A jegyzeteket a teljesítménygrafikon területe alatt rögzítik (csakúgy, mint a Google Analytics szolgáltatásban), és a jobb oldali Notes oszlop kibővíthető.

A jegyzetek a fiók bármely szintjén elérhetővé válnak a következő hetekben.

adwords-jegyzetek

 

A Google ezen felül további segítséget is nyújt, egészen pontosan Ajánlások formájában. Míg korábban Lehetőségekre hívta fel a figyelmünket, most ajánlásokat is megfogalmaz – 16 különböző típusút. Az összes Ajánlás típus megtalálható ide kattintva.

adwords-ajanlasok

A fiókban továbbá nagyobb optimalizálási lehetőségekre is felhívja a figyelmünket a Google, pontozással. Természetesen az itt található pontoknak semmi köze a minőségi mutatóhoz vagy a hirdetési rangsorhoz. Ez a funkció az Ajánlásokat fogja támogatni, azonban csak a későbbiekben kerül pontosításra ennek mikéntje, ezért egyelőre nem tudhatjuk világosan, hogyan segíti majd a munkánkat.

 

Cikkünk a Search Engine Land írása alapján készült.

 

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com