We understand, we deliver.

Újdonság az Instagramon: itt az IGTVA youtube egyeduralma megtörni látszik. Először csak a Facebookon jöttek olyan újdonságok, amik harcba szálltak vele, aztán megjelent az IG TV is. 

Az Instagram újdonsága minden tekintetben a mobilra épül, azon alapul, hogyan használjuk telefonunkat. Nem elég, hogy álló formátumban van lehetőségünk tartalmat fogyasztani, de keresgélnünk sem kell.

Instagram-IGTV

Na de nézzük meg először a legnagyobb újdonságot ami a videókkal csak megtörténhetett: az álló formátumot. Az instagram ugyanis olyan formában jeleníti meg a tartalmat, ahogyan a legtöbb user használja a telefonját. Sőt! Nem csupán maga a videó, hanem a felület is ennek megfelelően került kialakításra. A felületen a teljes képernyőt kitölti a tartalom, nem foglal el értékes helyet sem menüsáv, sem logó, sem ajánló.

Állítólag akár 1 óra tartalmat is közölhetünk itt, a követőink nagy örömére, ráadásul mindezt külön alkalmazásban is megtekinthetjük a már megszokott instagramos felületen túl.

Neked hogy tetszik ez az újdonság? Szóltál már követőidhez IGTV-n keresztül?

 

További részleteket az instagram-press.com-on olvashatsz.

 

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com