We understand, we deliver.

Újdonság a Youtube-onÚj TrueView hirdetéssel rukkolt elő a Youtube: már eléréshez is optimalizálhatjuk hirdetéseinket. 

Korábban pusztán a megtekintési idő számított: a hirdetőknek csak akkor kellett fizetni egy hirdetés után, ha az legalább 30 másodperces volt, vagy a felhasználó 30 másodpercen belül rákattintott a hirdetésre.

trueview

Az új modell szerint azonban a hirdetőknek lehetőségük nyílt az elérni kívánt néző szám alapján fizetni, függetlenül a megtekintési időtől, CPM alapon. Ráadásul a hirdetés átugrása még így is opció marad, a felhasználók nagy örömére.

A TrueView hirdetések legalább 6 másodperc hosszúak lehetnek, vagy egyéni preferencia alapján még hosszabbak. Fontos azonban szem előtt tartani, hogy a hirdetések 5 másodperc múlva kihagyhatók, így a hirdetőket arra ösztönözheti ez, hogy a lehető legrövidebb időn belül felkeltsék a néző figyelmét.

A béta tesztelés után a YouTube kifejezetten jó eredményekről számolt be. A nagy márkák, például a Samsung és a Pepsi azt állítja, ez az új hirdetésformátum akár 50%-kal több embert képes elérni, fele költségen.

Nagy előnye tehát, hogy gyakrabban érhetőek el az ügyfelek, melyek egyértelműen jó hatással vannak az eredményekre.

A YouTube-nál most tehát három TrueView hirdetés típus érhető el:

  • TrueView In-Stream hirdetések
  • TrueView for Action
  • TrueView for Reach

A cikkünk alapja a SEJ írása.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com