We understand, we deliver.

Újabb matrica az Instagramon: itt a QuizAz Instagram hivatalosan is bejelentette, hogy úgynevezett quiz matricával bővítette repertoárját.

Az új formátumú matricával feleletválasztós jelleggel lehet követőinkhez kérdéseket intézni, akik azonnal látják is, hogy helyesen válaszolták-e meg a feltett kérdést.

A matricáknál tudjuk kiválasztani a quiz tipusú matricát, ahol 2-4 válaszlehetőség megadására van lehetőség, majd a következő lépésben a helyes válasz megjelölését követően egyszerűen csak meg kell osztani a kérdést Instastoryban.

quiz-matrica

És, hogy miért érdemes cégként is használni ezt a lehetőséget? Nem titok ugyanis, hogy azok a Storyk, amikkel interakcióba lépnek a felhasználók, sokkal sikeresebbek, így népszerűsítve végső soron a vállalkozás instagram oldalát.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com