We understand, we deliver.

Új riport a Search ConsolebanA Google egy új lehetőséget bíztosít a Search Console-on belül: riportban láthatjuk, hogy mennyire ajánlja tartalmainkat a rendszer.

A felhasználók egyre inkább az ajánlott tartalmak mentén tájékozódnak, ezért is tartotta fontosnak a Google, hogy riportban mutassa meg az ajánlásban való megjelenéseket.

google-search-bar

A riporton keresztül láthatjuk, hogy milyen gyakran jelenik meg tartalmunk és mekkora forgalmat kapunk általa, melyik tartalmaink működnek igazán hatékonyan és láthatóvá válnak a különbséged a hagyományos keresőhirdetésekkel szemben.

Fontos, hogy a riport nem jelenit meg adatokat mindenki számára, ehhez előfeltétel, hogy megfelelő számú megjelenéssel bírjunk, amit értékelni tud a Google.

Ha látjuk azonban a riportot, az 2019-es év márciusáig visszamenőleg mutatja meg nekünk.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com