We understand, we deliver.

Új lehetőség a Google Cégemnél: termékkatalógus desktoponA Google bejelentése szerint frissítésre került a Google Cégem, mellyel lehetőség nyílik termékkatalógus megjelenítésére mind mobilos mind desktop felületen.

A Google My Business profil frissítése után lehetőségünk nyílik termékek megjelenítésére desktopon és mobilon egyaránt.

google-cegem

Korábban csak mobilon jelent meg ez az opció, azonban a Google felismerte, hogy ez nem kizárólag mobilos kereséseket érintő lehetőség kell, hogy legyen. A vállalkozások ezentúl tehát könnyedén feltölthetik termékkatalógusukat a fiók ‘Products’ füle alatt.

Ami a funkciót még értékesebbé teszi az az, hogy bárki számára, ráadásul ingyenes elérhető lesz, függetlenül attól, hogy hirdetők-e avagy sem.

Még az eddiginél is érdemesebb tehát kihasználni ezt a lehetőséget, ugyanis az asztali gépen való megjelenés lehetőségével sokkal több emberhez juttathatod el termékeidet.

 

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com