We understand, we deliver.

Új kinézettel rukkolt elő a Google OptimizeA Google Optimize segítségével gyorsan és egyszerűen változtathatod meg weboldalad különféle részeit és tesztelheted a sikerességüket. Az A/B tesztelés talán ezzel az eszközzel a legegyszerűbb.

A Google minden terméke esetén törekszik arra, hogy a lehető legjobban kiszolgálja a felmerülő felhasználói igényeket, és nem tett most másként az Optimize esetében sem.

google-optimize

Ennek megfelelően az alábbiak történtek az Optimize háza táján:

  • Egyszerűbb kommunikációval és step-by-step mutatják be, mi a teendő, ezzel segítve, hogy az A/B tesztelés valóban egyszerű lehessen.
  • Direkt linkelés az Analytics-szel. Ha eddig meggyűlt a bajod az Analytics-szel való összekötés során, mostantól ez sem fog gondot okozni. Egyszeri összekapcsolással van lehetőséged meghaátrozni a célokat és a metrikákat, így az elemzés pofon egyszerűvé vált.
  • Ráadásul most sokkal gyorsabban és egyszerűbben el lehet kezdeni a tesztelést, ugyanis már csak egy kód elhelyezésére van szükség a weboldalban ahhoz, hogy használhasd az Optimize-ot.

Természetesen, maga a Google is az Optimize segítségével A/B tesztelte az új felületet, mielőtt élesítette volna. 🙂

Ide kattintva ki is tudod próbálni.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com