We understand, we deliver.

Új fiókszintű hivásjelentés a Google Ads-benA Click-to-Call hirdetések és azon keresztül az ügyfelek telefonon kapcsolódnak vállalkozásunkhoz. A hívásjelentés segítségével mérhetjük a konverziókat és bizonyos részleteket a hívásokról (pl. hívás időtartama, kezdési / befejezési ideje). A hívások minőségével kapcsolatos megismerésekkel pedig javíthatjuk a teljesítményt, és még több hívást generálhatunk.

Eddig a hívásjelentést csak az egyes hívásbővítményekre vagy csak hívást tartalmazó hirdetésekre lehetett beállítani. Számos hirdetőnek, akik fiókonként több bővítményt és hirdetést szeretnek létrehozni, kihívást jelentett, hogy minden fontos adatot megfelelően mérni tudjanak.

click-to-call

Ennek segítéséhez ebben a hónapban a Google változtat: a hívásjelentés engedélyezhetővé válik fiók szintjén. A teljes fiókhoz egy mozdulattal tudjuk bekapcsolni a méréseket.

Ez a változás a következő hetekben fog megjelenni minden fiókban. Ne feledd, hogy ha bekapcsolod a hívásjelentést a fiók szintjén, akkor a bővítményenkénti és hirdetésenkénti riportolás nem elérhető többet.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com